ΒΟΛΕΪ

Ανακοινώθηκε ο Φράγκος

Ανακοινώθηκε ο Φράγκος
INTIME SPORTS

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Ανδρέας Φράγκος, ο οποίος ανακοινώθηκε για τα επόμενα τρία χρόνια από τους πρωταθλητές Ελλάδος.

Ο 20χρονος ακραίος, που θεωρείται το μεγαλύτερο ταλέντο στην Ελλάδα στη θέση του, θα συμπληρώσει την τριάδα των ακραίων στους "ερυθρόλευκους" μαζί με τους Τζέισον Γιαμπλόνσκι και Ρολάντο Χούρκιν Ντεσπέιν.

Το νέο μέλος της "ερυθρόλευκης" οικογένειας μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός είναι ένα νέο κεφάλαιο και σανίδα σωτηρίας για την καριέρα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

" Ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου. Ηρθα σε μία μεγάλη ομάδα μέσω της οποίας θα γίνω ακόμη καλύτερος και βέβαια θέλω να βοηθήσω και εγώ στην επίτευξη των στόχων του Ολυμπιακού. Δεν με αγχώνει το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει υψηλούς στόχους. Αντιθέτως με βάζει στη διαδικασία να προσπαθήσω ακόμη πιο πολύ.

Το ελληνικό βόλεϊ τόσο φέτος όσο και την επόμενη χρονιά θα δοκιμαστεί. Υπήρξαν μειώσεις συμβολαίων στους έλληνες παίκτες και εξαιτίας των χαμηλών μπάτζετ δεν ήρθαν στην Ελλάδα μεγάλα ονόματα. Όμως βλέπουμε ότι η οικονομική ύφεση είναι γενικότερη και αντιλαμβανόμαστε ότι είναι λογικό να πλήττεται και ο αθλητισμός. Είναι πρόκληση για όλους μας να κρατήσουμε ψηλά τον πήχη του αθλήματος. Ο καθένας επιλέγει τη δική του πορεία. Εγώ επέλεξα να πάρω μεταγραφή από τον Πανελλήνιο στον Ολυμπιακό καθώς η πρώην μου ομάδα αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Ο Ολυμπιακός αποτελεί σανίδα σωτηρίας για την καριέρα μου.

Θέλω να κάνω μικρά και σταθερά βήματα. Δεν κοιτάω μακριά αλλά το τώρα. Σίγουρα είναι σημαντικό να κατακτήσει η ομάδα όλους τους στόχους που έχουν τεθεί. Για να συμβεί αυτό χρειάζεται σωστό περιβάλλον εντός και εκτός γηπέδου. Οι πρώτες μου εντυπώσεις, καθώς έχω κάνει δύο μόλις προπονήσεις, είναι απόλυτα θετικές και είμαι ευχαριστημένος από το επίπεδο της δουλειάς που γίνεται".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ