ΒΟΛΕΪ

Δύσκολες αποστολές

Δύσκολες αποστολές
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Κνακ Ρόζελαρ την Τρίτη (14/12, 18.00) και ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη Σλοβενία για την αναμέτρηση με τη Μπλεντ (21.15).

Ημέρα 4η στο Champions League! Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Τρίτη (14/12, 18.00) τη βέλγικη Κνακ Ρόζελαρ. Ο δε Ολυμπιακός βρίσκεται ήδη στη Σλοβενία για την αναμέτρηση με τη Μπλεντ το βράδυ (21.15).

Δύσκολη η αποστολή των δύο ελληνικών ομάδων, καθώς τα προβλήματα του Παναθηναϊκού είναι γνωστά, ενώ ο Ολυμπιακός θα παίξει στο καινούργιο κλειστό της αήττητης Μπλεντ μπροστά σε 12.500 θεατές.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με την Κνακ του πρώην "πράσινου" (και "κυανόλευκου) πασαδόρου, Φρανκ Ντεπέστελε.

Επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία ότι η ομάδα του Στέλιου Καζάζη θα καταφέρει να διεκδικήσει την πρώτη νίκη της στο θεσμό.

Άγνωστες παραμένουν οι προθέσεις του Μπόγιαν Γιορντάνοφ. Ο Βούλγαρος διαγώνιος απείλησε ότι αυτός θα είναι ο τελευταίος αγώνας του και μετά θα αποχωρήσει από την ομάδα, ωστόσο έπεσαν πάνω του συμπαίκτες και διοικούντες με σκοπό να τον μεταπείσουν.

Του ζήτησαν να κάνει υπομονή μέχρι τις 20 του μήνα έως ότου εκλεγεί η νέα διοίκηση του ερασιτέχνη στις επαναληπτικές εκλογές, καθώς δεν υπήρξε απαρτία στις προγραμματισμένες εκλογές

Στη Σλοβενία τώρα ο Ολυμπιακός μετράει μόλις μια "δύσκολη" νίκη επί της Γιαστρζέμπσκιι και θεωρητικά δεν έχει πολλές ελπίδες για την κατάκτηση της νίκης. Την περασμένη εβδομάδα είχε χάσει στο τάι μπρέικ μια σίγουρη νίκη.

Η βαθμολογία του Γ' Ομίλου (σε 3 αγώνες)
1.Μπλεντ 8β. (9-3)
2.Μπούντβα 5 (6-5)
3.Ολυμπιακός 3 (5-8)
4.Γιαστρζέμπσκι 2 (5-9)

Η βαθμολογία του Στ' Ομίλου (σε 3 αγώνες)
1.Ντινάμο Μόσχας 8β. (9-3)
2.Κνακ Ρόζελαρ 4 (7-7)
3.Τιρόλ Ίνσμπρουκ 4 (5-7)
4.Παναθηναϊκός 2 (5-9)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ