ΒΟΛΕΪ

Εκτός Ευρώπης ο Παναθηναϊκός

Εκτός Ευρώπης ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 3-0 στη Μόσχα από τα... δεύτερα της Ντινάμο και αποκλείστηκε από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οι "πράσινοι", που δεν ήταν χειρότεροι από τους Ρώσους, όπως και πριν μία εβδομάδα κόντρα στην Τιρόλ Ίνσμπρουκ, έχασαν και τα τρία σετ στις λεπτομέρειες.

Η ήττα αυτή τους διατηρεί στην 4η θέση του 6ου ομίλου του Champions League, που δεν τους δίνει το "εισιτήριο" ούτε για το Challenge Round του CEV Cup.

Όπως και στο ματς με την Κνακ Ρούζελαρ μία εβδομάδα πριν, η Ντινάμο παρατάχθηκε χωρίς τα μεγάλα της "αστέρια", αφού οι Ντάντε, Γκράνκιν, Καζακόβ, Γιάκοβλεβ, Βέρες, Οσταπένκο και Σερμπίνιν δεν αγωνίστηκαν.

Ο Παναθηναϊκός "αυτοκτόνησε" στο πρώτο σετ, αφού κατάφερε να ξεφύγει με 4 πόντους μετά το δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ (20-16), αλλά τα... δεύτερα των Ρώσων ανέτρεψαν την κατάσταση, περνώντας μπροστά με 22-21 και παίρνοντας τελικά το σετ με 25-22.

Στο δεύτερο σετ ήταν η σειρά των Ρώσων να πάρουν μία διαφορά τεσσάρων πόντων στα μισά του σετ (18-14), αλλά ήταν πιο ψύχραιμοι και κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμά τους μέχρι το τέλος του σετ, με αποτέλεσμα να γίνει το 2-0 με 25-23.

Στο τρίτο σετ, οι "πράσινοι" την... πάτησαν όπως στο πρώτο. Προηγήθηκαν με 15-13, αλλά η Ντινάμο έκανε πάλι το comeback και πέρασε με 20-18, για να φτάσει τελικά στο 25-23 και στη νίκη με 3-0.

Ο Στέλιος Καζάζης δήλωσε μετά το ματς: " Το σημερινό αποτέλεσμα με στεναχωρεί πολύ γιατί πιστεύω ότι δικαιούμασταν πολύ περισσότερα πράγματα. Πρέπει να προβληματιστούμε ιδιαίτερα γιατί είναι το δεύτερο σερί παιχνίδι που χάνουμε όλα τα σετ στον πόντο και αυτό θα πρέπει άμεσα να το αλλάξουμε".

Τα σετ: 25-22 (25'), 25-23 (27'), 25-23 (27')

Ντινάμο Μόσχας: Μάρκιν 14, Ζαΐτσεβ 6, Κορνέεβ 8, Χαριτόνοβ 5, Κρουγκλόβ 19, Σέστακ 8, Μπράγκιν (λ - 50%) / Μπεζρουκόβ 1, Αλεκσέεβ, Ποπόβ

Παναθηναϊκός: Μηνούδης 4, Ψάρρας 2, Πετρέας 4, Γιορντάνοφ 8, Πανταλέων 3, Λάππας 10, Παπαδημητρίου (λ - 41%) / Ντονάς 12, Κόβατς, Γκενς

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Κνακ Ρούζελαρ πέρασε με το εμφατικό 3-0 από το Ίνσμπρουκ επί της Τιρόλ και εξασφάλισε την πρόκρισή της στην επόμενη φάση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ