ΒΟΛΕΪ

Και τώρα το Λονδίνο

Και τώρα το Λονδίνο
2010 FIVB

Η Βραζιλία στέφθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια και βάζει πλώρη για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Λονδίνο το 2012.

Οι παίκτες της "σελεσάο" δεν μπορούσαν να κρύψουν την χαρά τους για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

O Bραζιλιάνος κεντρικός Ροντριγκάο είπε μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου: " Είμαι εκστασιασμένος με το τρίτο χρυσό μετάλλιο. Μεγάλο αποτέλεσμα για μένα και για όλη της Βραζιλία. Επόμενος στόχος το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου".

Ο Ντάντε πρόσθεσε: "'Ηταν ο τρίτος τίτλος μου και μια απίστευτη χαρά για μια ακόμη φορά. Η ομάδα μου ξέρει να αντιδρά στα δύσκολα και ίσως αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας".

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Μπερναρντίνιο τόνισε: " Κρατήσαμε τον ρυθμό από την αρχή ως το τέλος. Έχω μια υπέροχη ομάδα που δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις".

Ο πρόεδρος της κουβανικής ομοσπονδίας και πρωην πασαδόρος Ραουλ Ντιάγκο είπε: " Αυτό το αργυρό μετάλλιο σημαίνει πολλά για το κουβανικό βόλει. Είναι το καλύτερο επίτευγμα της ιστορίας μας, αφού την ίδια θέση πήραμε πριν από 20 χρόνια στο Ριο. Εμείς όμως έχουμε την πιο νεανική ομάδα στον κόσμο με μέσο όρο ηλικίας 22.2".

Ο προπονητής Ορλάντο Σάμουελς εκτίμησε: " Ήμασταν κουρασμένοι αφού παίξαμε τέσσερα ται μπρεικ. Είμαι όμως υπερήφανος για την ομάδα μου".

Ο 24 χρονος αρχηγός Σιμόν συμπλήρωσε: " Κάναμε το χειρότερο ματς του τουρνουά, το αργυρό μετάλλιο σημαίνει πολλά, αλλά στο μέλλον μπορούμε καλύτερα".

Ο 17χρονος Λεόν πρόσθεσε: " Η Βραζιλία επέβαλε τον ρυθμό της. Έχουμε τις δυνατότητες για κάτι καλύτερο, αρκεί να παίξουμε περισσότερα διεθνή παιχνίδια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ