ΒΟΛΕΪ

Καλές Γιορτές από την Α1 γυναικών!

Καλές Γιορτές από την Α1 γυναικών!
Αποστολία Νούσια

Χριστούγεννα σήμερα και τι καλύτερο από γιορτινές ευχές από κορίτσια; Το Κουρκούτι όργωσε τα γήπεδα και ζήτησε από 11 βολεϊμπολίστριες της Α1 τις δικές τους ευχές για εσάς, εμάς, αυτές και το πρωτάθλημα (videos).

Η χρονιά που μας φεύγει δεν ήταν η καλύτερη για το άθλημα, καθώς κι αυτό παρασύρθηκε από την άσχημη οικονομική κατάσταση της Ελλάδας και των Συλλόγων της.

Πολλές αθλήτριες παραμένουν απλήρωτες, άλλες υπέστησαν μειώσεις στους μισθούς τους αλλά παρόλα αυτά συνεχίζουν να ελπίζουν ότι το 2011 θα φέρει κάτι καλύτερο.

Αποστολή στα τάραφλεξ της Α1: Το Κουρκούτι...

1. Η θετική πλευρά της οικονομικής κρίσης στο βόλεϊ, ακούει στο όνομα «Ηρακλής Κηφισιάς». Μια ομάδα που βασίζεται σε ταλαντούχες αθλήτριες από 15 έως 20 ετών διεκδικεί με αξιώσεις θέση στην πρώτη εξάδα του Πρωταθλήματος.

Τζίνα Λαμπρούση (αριστερά) και Ιζαμπέλα Ιβάνοβα (δεξιά) εύχονται μπροστά στην κάμερα, αμέσως μετά το νικηφόρο αγώνα τους απέναντι στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

2. Η αρχηγός του Ηρακλή Θεσσαλονίκης Αριστέα Γιακούμπ με την Κατερίνα Δαουλτζόγλου, παρά την πικρία τους για την ήττα από τον άλλο Ηρακλή, μιλούν στην κάμερα (του κινητού) για το 2011 και το Πρωτάθλημα τη χρονιά που έρχεται.

3. Η πρωταθλήτρια ομάδα του Παναθηναϊκού κερδίζει με την ψυχή στο στόμα τον Πανιώνιο (3-2 σετ) και η Έλενα Χριστοδούλου με την Άννα Καρπουζά ελπίζουν σε καλύτερες μέρες για εμάς, αυτές και την ομάδα τους!

4. Η Έλενα Κόλεβα -από τα κορυφαία «κανόνια» στην Α1- μιλάει με την Εύη Κυριακίδου και μοιράζουν τις καλύτερες ευχές τους σε όλους για το 2011.

5. Η Εύα Χαντάβα –φρεσκολουσμένη μετά τη νίκη επί της ΕΑ Λάρισας- ανοίγει την καρδιά της για τους αναγνώστες του Sport24.

6. H Αποστολία Νούσια της ΕΑ Λάρισας, rookie της χρονιάς για την προηγούμενη σεζόν, εύχεται καλές Γιορτές για εμάς αλλά και το Πρωτάθλημα.

7. Η Ιωσηφίνα Ψυλλάκη της πρωτοπόρου ΑΕΚ, με λιτό αλλά και περιεκτικό τρόπο μας δίνει τις ευχές της.

Καλές (υπόλοιπες) γιορτές και ευτυχισμένο το 2011!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ