ΒΟΛΕΪ

Λεώνης: "Δεν υπάρχει ενότητα στον Ηρακλή"

Λεώνης: "Δεν υπάρχει ενότητα στον Ηρακλή"
NIKOS CHALKIOPOULOS ATHENS HELLAS (+30.6977.806.685)

Ο πρώην προπονητής του "γηραιού", Αλέκος Λεώνης αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν σε παραίτηση από τον Ηρακλή.

Για άγνωστους ανθρώπους που προσπάθησαν να του επιβάλλουν να αποκτήσει ο Ηρακλής τον Μπόγιαν Γιορντάνοφ, για τις προβληματικές σχέσεις ανάμεσα στα μέλη της διοίκησης του "γηραιού" μίλησε ο πρώην προπονητής Αλέκος Λεώνης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Καθημερινή".

" Η επιστροφή αποδείχθηκε προβληματική πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Πριν αποφασίσω να επιστρέψω είχα μια συνάντηση με τον αρχηγό των οργανωμένων. Του εξήγησα ότι εάν είμαστε ενωμένοι θα πετύχουμε. Του είχα πει ότι επέστρεψα για να δουλέψω με όρεξη. Συμφωνήσαμε ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα και κατάλαβε, ότι σε μια τόσο δύσκολη εποχή, αυτό που σε κρατάει σε ένα σύλλογο δεν είναι τα χρήματα αλλά η αγάπη και το μεράκι", τόνισε ο Λεώνης και αναφέρθηκε σε περιστατικά που έγιναν στην προετοιμασία.

"Ηρθε κάποιος και μου πρότεινε να πάρω τον Γιορντάνοφ και δύο άγνωστους Βούλγαρους παίκτες με 300.000 ευρώ. Δεν δέχτηκα. Αυτός ο άνθρωπος ήταν, σε παιχνίδι κεκλεισμένων θυρών, στην εξέδρα και με έβριζε. Στη συνέχεια, τη... σκυτάλη πήρε άλλος. Εκεί, αναρωτήθηκα τι κάνω. Ηταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι".

Αναφερόμενος στην κατάσταση που άφησε την ομάδα του Ηρακλή (σ.σ. υπό τις οδηγίες του Φρέντι Μπρουκς νίκησε τον Ολυμπιακό για την 3η αγωνιστική), ο Λεώνης πρόσθεσε " η ομάδα είναι καλή αλλά υπάρχουν πολλά προβλήματα. Πρώτα από όλα είναι το οικονομικό. Υστερα δεν υπάρχει επικοινωνία των παραγόντων με την ομάδα αλλά και ανάμεσα στους παράγοντες υπάρχουν κάποια θέματα. Αρχικά ζήτησα από όλους να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για το καλό του Ηρακλή. Με την κρίση που υπάρχει ήταν εύκολο να δημιουργηθεί μια καλή ομάδα. Δυστυχώς δεν κατάφερα να τους φέρω κοντά".

Τέλος, αναφερόμενος στις αποδοκιμασίες των οπαδών του Ηρακλή, επισήμανε " ασχολείσαι 7-8 ώρες την ημέρα και όχι μόνο δεν ακούς ένα ευχαριστώ αλλά σε βρίζουν. Από οικονομικής πλευράς δεν είμαστε σε επίπεδο ποδοσφαίρου για να κάνουμε ότι δεν ακούμε. Μέσα σε αυτά που μου είπε με αποκάλεσε και "Παναθηναϊκάκια". Ούτε ο πρώτος ούτε ο δεύτερος είμαι που αλλάζω ομάδα. Είμαι επαγγελματίας και πρέπει να κρίνομαι μόνο από τη δουλειά που προσφέρω. Το καλοκαίρι επέστρεψα στον Ηρακλή αλλά από τη στιγμή που ήρθαν έτσι τα πράγματα, φυσικά, και κάποια στιγμή θα πάω σε μια άλλη ομάδα. Αυτή είναι η δουλειά μου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ