ΒΟΛΕΪ

Μένει ο Καζάζης

Μένει ο Καζάζης
INTIME SPORTS

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Στέλιος Καζάζης υποστήριξε ότι θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία και δεν προτίθεται να παραιτηθεί.

"Δεν μας ικανοποιει, μας συνειδητοποιεί"!, ήταν η ατάκα του προπονητή του Παναθηναϊκού, Στέλιου Καζάζη μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Ντινάμο Μόσχας.

Ο κορυφαίος Έλληνας βολεϊμπολίστας όλων των εποχών διευκρίνισε ότι δεν σκοπεύει να παραιτηθεί όπως είχε προαναγγείλει, αλλά θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Τι άλλαξε μέσα σε λίγες ώρες; Η συζήτηση με τον πρόεδρο του ερασιτέχνη, Μιχάλη Κίτσιο που επισκέφθηκε τα αποδυτήρια των "πρασίνων" νωρίς το απόγευμα (16.30) και ενημέρωσε παίκτες και τεχνικό επιτελείο για τα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου.

" Ήταν μια αληθινή, δύσκολη και ρεαλιστική συζήτηση", τόνισε ο Καζάζης σε συνέντευξη του στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra.

" Είχα ανακοινώσει ότι αν δοθούν καθαρές και ρεαλιστικές λύσεις, τότε θα είμαι στην ομάδα. Τώρα όλοι ξέρουμε τι μας περιμένει και πλέον δεν θα υπάρχουν παλινωδίες, πάνω και κάτω. Συνεχίζω στην ομάδα. Αρκεί που ξέρω (τι συμβαίνει). Τα ξέρουμε όλα, ξέρουμε πως έχει η κατάσταση. Δεν μας ικανοποιεί, μας συνειδητοποιεί".

Ο τεχνικός των κυπελλούχων Ελλάδας πρόσθεσε ότι η ομάδα έχει ανάγκη μεταγραφικής ενίσχυσης, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει δυνατότητα.

Αναφορικά με τον αγώνα με τους Ρώσους ο Καζάζης έδωσε " μπράβο σε όλα τα παιδιά. Έκαναν μεγάλη προσπάθεια στο πρώτο και στο τελευταίο σετ απέναντι σε μια ομάδα με καλύτερα στοιχεία από εμάς. Αυτή η εκπληκτική εμφάνιση μας έδωσε ελπίδα να κερδίσουμε".

Ο αρχηγός Σωτήρης Πανταλέων εξέφρασε την ικανοποίηση του για την παραμονή του Καζάζη. Οι "πράσινοι" παίκτες είχαν ζητήσει από τον προπονητή τους πριν από την έναρξη του αγώνα να μην τους αφήσει.

Πριν από την έναρξη του αγώνα ο πρόεδρος του ερασιτέχνη είχε ενημερώσει τους παίκτες ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα πάρουν τα 75.000 ευρώ και τον Δεκέμβριο θα λάβουν τα χρήματα που τους οφείλονται από την περασμένη σεζόν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ