ΒΟΛΕΪ

Νίκη και "χρυσό" σετ

Νίκη και "χρυσό" σετ
INTIME SPORTS

Ο Άρης έχει αρκετή δουλειά μπροστά του την Τρίτη (14/12, 20.00) για να καταφέρει να προκριθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Άρης απογοήτευσε στον πρώτο αγώνα της φάσης των "16" του CEV Cup. Ευτυχώς, οι κανονισμοί της CEV του επιτρέπουν να... πετάξει αυτό το ματς και με κατάκτηση της νίκης και του "χρυσού" τέταρτου σετ να περάσει στους "8" της διοργάνωσης.

Για να γίνει το "θαύμα" στο "Αλεξάνδρειο" πρέπει οι "κίτρινοι" να παρουσιαστούν μεταμορφωμένοι εν συγκρίσει με τον πρώτο αγώνα που ολοκληρώθηκε σε λιγότερο από μια ώρα.

Ο προπονητής του Άρη θα έχει στη διάθεση του αυτή τη φορά τον Μάρκο Σάμαρτζιτς που ταλαιπωρούνταν από στομαχικές διαταραχές στον πρώτο αγώνα και δεν συμμετείχε.

"Πρέπει να παρουσιάσουμε διαφορετικό πρόσωπο, να έχουμε ενθουσιασμό και να δείξουμε σοβαρότητα στο παιχνίδι μας. Γνωρίζουμε ότι η πρόκριση εξαρτάται από τη νίκη και όχι την απώλεια σετ. Η δουλειά μας δεν θα είναι εύκολη, όμως είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε. Οι αντίπαλοι μας έχουν την εντύπωση ότι θα περάσουν εύκολη βραδιά", τόνισε ο Οικονομίδης.

Από την πλευρά του ο Θάνος Τερζής υποστήριξε " η εμφάνιση της ομάδας μας στην Πολωνία δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Αύριο (σ.σ. Τρίτη) θα έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε καλύτερα και αυτό θα κάνουμε. Η Ζάκσα διαθέτει καλή ομάδα, δεν τη φοβόμαστε. Οι συμπαίκτες μου και εγώ είμαστε έτοιμοι να αρπάξουμε την ευκαιρία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ