ΒΟΛΕΪ

"Όλα τα λεφτά το ντέρμπι με ΟΣΦΠ"

"Όλα τα λεφτά το ντέρμπι με ΟΣΦΠ"
INTIME SPORTS

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής ο Λουντοβίκ Καστάρ, ο οποίος έφτασε στη χώρα μας για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Ο Γάλλος ακραίος χαρακτήρισε τρελούς τους οπαδούς των "πρασίνων", ενώ τόνισε πως ανυπομονεί για τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Καστάρ ήρθε για να ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό και να τεθεί στη διάθεση του Στέλιου Καζάζη. Συγκεκριμένα, το αεροπλάνο του προσγειώθηκε λίγο μετά τις 16:00, ενώ συνοδευόταν από την αρραβωνιαστικά του.

Στις πρώτες του δηλώσεις, είπε: " Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω έρθει στην Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος. Ο Γκιγιόμ (σ.σ. Σαμικά) μού έχει πει τα καλύτερα" .

Ο Καστάρ είχε συμφωνήσει με μια ομάδα της Ρωσίας πριν έρθει στον Παναθηναϊκό, αλλά τελικά επέλεξε το "τριφύλλι". Όταν ρωτήθηκε γι' αυτό το θέμα, απάντησε: " Κάθε εμπόδιο για καλό, γιατί αθλητικά είναι καλύτερα, επειδή ο Παναθηναϊκός παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ".

Όσο για το τι του έχει πει ο Σαμικά σχετικά με τον Παναθηναϊκό, ανέφερε: " Μου είπε ότι θα περάσω καλά και ότι ο Παναθηναϊκός είναι ένας πολύ ωραίος σύλλογος. Μου συνέστησε να προσέξω τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, γιατί είναι όλα τα λεφτά" .

Κατόπιν, ρωτήθηκε για το τι γνωρίζει για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού: " Έχω δει βίντεο στο Facebook. Είναι λίγο τρελοί και παθιασμένοι" . Με βάση την απάντησή του, οι δημοσιογράφοι θέλησαν να μάθουν εάν ο ίδιος είναι τρελός και παθιασμένος: " Όχι όσο ο Σαμικά, αλλά είμαι κι εγώ" .

Η άποψη που έχει για το ελληνικό πρωτάθλημα: " Ξέρω ότι έχουν αγωνιστεί κι άλλοι Γάλλοι αθλητές, όπως ο Ερπ και ο Λεμπέ. Είναι ένα καλό πρωτάθλημα από τη στιγμή που οι ομάδες παίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι ψηλά στο ταμπλό. Σίγουρα είναι σημαντικό ότι επέλεξαν να αγωνιστούν σε αυτό παίκτες όπως ο Μίλκοβιτς και ο Αγκάμες" .

Τέλος, έδειξε ενήμερος για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός: " Ναι, τα γνωρίζω, αλλά δεν νομίζω να σταθούν εμπόδιο για την ομάδα. Δεν ξέρω τις άλλες ομάδες του πρωταθλήματος, αλλά οι δικοί μας στόχοι είναι πάντα υψηλοί. Θέλω να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να έχουμε μια καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ" .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ