ΒΟΛΕΪ

Ρουμελιώτης: "Περιμένουμε τον Παναθηναϊκό"

Ρουμελιώτης: "Περιμένουμε τον Παναθηναϊκό"
Ρουμελιώτης INTIME SPORTS

Ο διεθνής διαγώνιος του Άρη Μαρμούρη, Νίκος Ρουμελιώτης, σε συνέντευξη του αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της Τετάρτης (03/11, 18:00) με τον Παναθηναϊκό στο κλειστό των Βασιλικών για την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος.

Ο διεθνής άσος του Άρη στην αρχή των δηλώσεών του στον ΑΡΗΣ FM 92,8 στάθηκε στα δύο πρώτα νικηφόρα παιχνίδια του πρωταθλήματος με Επίκουρο και Πανελλήνιο τονίζοντας: « Κάναμε καλό ξεκίνημα φέτος, αλλά τώρα ξεκινά ουσιαστικά το πρωτάθλημα για εμάς, κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Πανελλήνιος και ο Επίκουρος – τους οποίους αντιμετωπίσαμε και νικήσαμε - θέλουν να αποδείξουν πολλά σαν ομάδες, αλλά ο Άρης είναι καλύτερος.

Έχουμε πει ότι τον Άρη τον θέλουμε ψηλά και η τρίτη θέση που κατακτήσαμε πέρσι δεν μας έκανε να επαναπαυτούμε. Θέλουμε να διατηρήσουμε την παραμονή μας στην τετράδα. Όταν με το καλό έρθει και ο ξένος που περιμένουμε – και κρίνοντας από τα έως τώρα αποτελέσματα - τότε ο Άρης θα τα καταφέρει και φέτος να είναι στην τετράδα. Χωρίς να λέω μεγάλα λόγια, θέλω να ελπίζω ότι και φέτος θα καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας».

Πιο συγκεκριμένα για τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό στα Βασιλικά, ο Ρουμελιώτης υπογράμμισε: « Οι δικαιολογίες του Παναθηναϊκού για την προετοιμασία του και τα όσα έγιναν το καλοκαίρι τελείωσαν. Έκαναν καλή ομάδα φέτος και όλα όσα ακούμε σαν δικαιολογίες από την πλευρά τους, απλά δεν υπάρχουν. Κέρδισαν με 3-0 σετ στην προηγούμενη αγωνιστική και έδειξαν ότι είναι σε καλή κατάσταση. Τους περιμένουμε και εύχομαι να μην έρθουν με δικαιολογίες. Τα έχουμε βαρεθεί αυτά και μας κούρασαν πραγματικά. Ας παίξουμε και λίγο βόλεϊ.

Αυτό που βλέπω για το εν λόγω παιχνίδι είναι ότι αν κερδίσουμε θα έχουμε κάνει μία μεγάλη νίκη και ξεφεύγουμε βαθμολογικά και από τον Ολυμπιακό και από τον Παναθηναϊκό. Νομίζω ότι τα πράγματα θα είναι πολύ καλά για εμάς με αυτή τη νίκη, γιατί αν και είναι αρχή, θα απομακρυνθούμε από ομάδες που είναι – θεωρητικά τουλάχιστον - μεγαθήρια. Πιστεύουμε στη νίκη και θέλουμε και ο κόσμος να πιστέψει το ίδιο, ο οποίος θα συμβάλλει πολύ αν γεμίσει το γήπεδο και περιμένουμε να το γεμίσει».

Τέλος ο Ρουμελιώτης μίλησε και για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης τονίζοντας: « Σε 15-20 περίπου ημέρες ξεκινούν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και είμαστε έτοιμοι γι’ αυτά. Δικαιολογίες στον Άρη δεν υπάρχουν. Ανυπομονώ να έρθουν αυτά τα ματς, όπως και οι αγώνες με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και όχι να παίζω με Πανελλήνιο και Επίκουρο.

Σαν ομάδα κι εμείς έχουμε δυσκολίες, όπως τραυματισμούς, αλλά είναι αντιμετωπίσιμες και δεν τις χρησιμοποιούμε σαν δικαιολογίες. Ό,τι κι αν γίνεται, μένει στην ομάδα μας, ενώ κάποιοι άλλοι βγάζουν προς έξω τα προβλήματά τους. Εμείς, όμως, κοιτάμε να τα εξαφανίζουμε και να πηγαίνουμε παρακάτω».

ΤηνΤΕΤΑΡΤΗ 3/11 στις 12.00μμ, η πρόκληση ξεκινάει. Το SPORT 24 σε προκαλεί να κερδίσεις μέχρι το ποσό των 100.000€ σε μετρητά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ