ΒΟΛΕΪ

Τα φώτα σε Ρέντη και Πάτρα

Τα φώτα σε Ρέντη και Πάτρα
INTIME SPORTS

Δύο πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια περιλαμβάνει η 5η αγωνιστική της Α1 ανδρών, που διεξάγεται σε δύο δόσεις, με 5 αγώνες το Σάββατο και έναν την Κυριακή.

Η αρχή γίνεται στο κλειστό του Ρέντη, εκεί όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Λαμία, στην πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων μετά τις περσινές τους αναμετρήσεις για την ημιτελική φάση του πρωταθλήματος.

Στην Πάτρα διεξάγεται το ντέρμπι ΕΑ Πατρών - Ηρακλής, με τους γηπεδούχους να προέρχονται από τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα, αλλά το βράδυ της Τετάρτης επέστρεψαν στις νίκες με την ευρωπαϊκή τους επιτυχία εις βάρος της ΑΕ Καραβά στο Challenge Cup.

" Αλλο ένα δύσκολο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας. Ο Ηρακλής δείχνει ότι φέτος θα είναι μία από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσει. Από την άλλη εμείς παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι αλλά αυτό πρέπει να το δείξουμε από το αυριανό ματς", τόνισε ο πασαδόρος της ΕΑΠ, Βασίλης Κουρνέτας.

Ο ομόλογός του στο "γηραιό", Κώστας Προύσαλης, δήλωσε από την πλευρά του: " Δουλεύουμε εδώ και καιρό με προβλήματα τα οποία δεν λένε να μας αφήσουν, αλλά προσπαθούμε και έχουμε μάθει να ζούμε με αυτά. Η ΕΑΠ έχει τρεις ήττες, αλλά είναι μια καλή ομάδα και είναι ζήτημα χρόνου για να ανέβει, οπότε σίγουρα θα γίνει ένα σπουδαίο παιχνίδι".

Στο κλειστό της Πολίχνης ο νεοφώτιστος Επίκουρος υποδέχεται τον αήττητο και πρωτοπόρο (μαζί με τον Παναθηναϊκό) ΠΑΟΚ, σε ένα ματς όπου θα έχουμε τη μάχη των δύο Εσθονών διαγώνιων, Πάβελ Κρουζάγεφ (για τους γηπεδούχους) και Σάντερ Στάινμπεργκ (για το "δικέφαλο"). Λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά, ο Απόλλων Καλαμαριάς υποδέχεται τον ΑΟ Κηφισιάς.

Στο κλειστό της Κυψέλης, ο Πανελλήνιος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. " Για εμάς αυτό το ματς είναι μία ακόμη πρόκληση. Θα παίξουμε χωρίς άγχος, αφού ο Παναθηναϊκός παρά τα προβλήματα του είναι το φαβορί. Εμείς πάντως έχουμε όρεξη και διάθεση για να κοντράρουμε", δήλωσε ο πασαδόρος των γηπεδούχων, Γιώργος Δρογκάρης, ενώ ο Βούλγαρος διαγώνιος του "τριφυλλιού", Μπόγιαν Γιορντάνοφ, συμπλήρωσε: " Θα είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι για εμάς, αφού παίξαμε ένα δύσκολο ματς την Τρίτη για το Champions League, έχουμε κάποια προβλήματα στην ομάδα και θεωρώ ότι δεν θα είναι καθόλου εύκολο για εμάς, Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να παραμείνουμε στην πρώτη θέση".

Το τελευταίο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής, Άρης - Εθνικός Αλεξανδρούπολης) θα διεξαχθεί την Κυριακή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 20/11

Ολυμπιακός - Λαμία (17:00, Novasports 4)

Απόλλων Καλαμαριάς - ΑΟ Κηφισιάς (18:00)

Επίκουρος - ΠΑΟΚ (19:00)

ΕΑ Πατρών - Ηρακλής (19:30, Novasports 4)

Πανελλήνιος - Παναθηναϊκός (20:00)

Κυριακή 21/11

Άρης - Εθνικός Αλεξανδρούπολης (20:00)

Βαθμολογία (σε 4 αγώνες)
1. Παναθηναϊκός 12-3 11
-. ΠΑΟΚ 12-3 11
3. Λαμία 10-4 9
4. Ηρακλής 10-5 9
5. Εθνικός Αλεξανδρούπολης 9-8 7
6. Άρης 7-8 6
7. ΑΟ Κηφισιάς 6-8 6
8. Ολυμπιακός 7-9 4
9. Επίκουρος 5-10 3
10. Απόλλων Καλαμαριάς 5-11 3
11. ΕΑ Πατρών 5-10 3
12. Πανελλήνιος 3-12 0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ