ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Παρών και ο θρυλικός Αντόν

Παρών και ο θρυλικός Αντόν

Έκανε το όνειρό του πραγματικότητα το 1997 ο Αμπέλ Αντόν, όταν κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον μαραθώνιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Αθήνας.

" Δεν βρίσκω λόγια να περιγράψω την στιγμή του τερματισμού στο Παναθηναϊκό στάδιο" δήλωσε με συγκίνηση ο 48χρονος πλέον Ισπανός δρομέας, ο οποίος υπερασπίστηκε τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή και δύο χρόνια αργότερα, το 1999 στη Σεβίλλη.

" Είναι πολύ μεγάλη τιμή για μένα να μοιραστώ και να γιορτάσω με την οικογένεια του κλασικού αθλητισμού την επέτειο των 2500 χρόνων από τη μάχη του Μαραθώνα στον αυθεντικό αγώνα του βασιλιά των Ολυμπιακών αγώνων.

Πριν από 13 χρόνια είχα την ευκαιρία να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα, συνδέοντας το όνομά μου με τη νίκη που σημείωσα στον Μαραθώνιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Αθήνας το 1997. Ήταν μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσω ποτέ.

Θυμάμαι την είσοδό μου στο Παναθηναϊκό στάδιο. Είναι ο τερματισμός που όλοι οι αθλητές ονειρεύονται. Πραγματικά δύσκολο να το περιγράψει κανείς με λόγια. Ο θρυλικός ημεροδρόμος αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους σύγχρονους Μαραθωνοδρόμους
", τόνισε ο Αντόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ