ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

WSOP Main Event, επεισόδια 17 & 18

WSOP Main Event, επεισόδια 17 & 18

Με τα επεισόδια 17 και 18 και την εξέλιξη της Day 6 του WSOP Main Event 2010 συνέχισε τις μεταδόσεις του το ESPN, από το μεγαλύτερο τουρνουά πόκερ.

Μεταξύ άλλων, σε αυτά τα επεισόδια παρακολουθούμε και τους Ρόμπερτ Μιζράχι, Πίτερ Τζέτεν, Αλεξάντερ «PostFlopAction» Κοστρίτσιν, Τέο Γιόργκενσεν, Τζον Ράσενερ και Μάικλ Μιζράχι.

Σημειωτέον, πως ο τελευταίος μπήκε ως δεύτερος σε μάρκες στη Day 6 κι έχει προκριθεί στους εννιά, που θα κάτσουν στο τελικό τραπέζι στις 9 Νοεμβρίου. Highlight των επεισοδίων και η ποινή που επιβλήθηκε στον Φιλίπο Κάντιο, που πανηγύρισε έξαλλα, μετά από μια κερδισμένη παρτίδα με Α-Α κόντρα σε Q-Q. Ο Κάντιο δέχθηκε ποινή αποκλεισμού για ένα γύρο και στη συνέχεια… συμμορφώθηκε, μένοντας σχεδόν αμίλητος μέχρι το τέλος της μετάδοσης. Μάλιστα, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την απόφαση των διοργανωτών, ο Κάντιο δήλωσε πως δεν γνώριζε αυτόν τον κανόνα.

Εξάλλου, αντίθετα με τον αδερφό του, Μάικλ, ο Ρόμπερτ Μιζράχι αποκλείστηκε από τη συνέχεια του τουρνουά, όταν έπαιξε ρέστα – κι ενώ του είχαν απομείνει οκτώ big blinds – με A-10, πέφτοντας πάνω σε A-K. Ο Ρόμπερτ κατέλαβε τελικά την 116η θέση, για $57.000.

Τα επεισόδια ξεκινάνε με 122 παίκτες να έχουν απομείνει στα τραπέζια, από τους 7.319 που είχαν ξεκινήσει τον μαραθώνιο του WSOPMain Event, στο κυνήγι του ονείρου. Το prize pool που συγκεντρώθηκε άγγιξε τα $68.798.600, με το νικητή να κερδίζει $8.944.138, στο επερχόμενο Final Table το Νοέμβριο.







ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ