ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Ανέλαβε ο Λουξεμπούργκο και... έξω ο Ντιόγκο

Ανέλαβε ο Λουξεμπούργκο και... έξω ο Ντιόγκο

Ο Βαντερλέι Λουξεμπούργκο στην πρώτη του προπόνηση με την Φλαμένγκο αμέσως μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, έβγαλε από τους βασικούς τον Ντιόγκο προτιμώντας τον Ντιέγκο Μαουρίσιο.

Ο πρώην τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης και της εθνικής Βραζιλίας, Βαντερλέι Λουξεμπούργκο, επέστρεψε στον πάγκο της Φλαμένγκο, προκειμένου να οδηγήσει τους πρωταθλητές της χώρας μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Λουξεμπούργκο, ο οποίος απολύθηκε δύο εβδομάδες νωρίτερα από την Ατλέτικο Μινέιρο, γίνεται ο τέταρτος προπονητής της Φλαμένγκο μέσα στην χρονιά και αντικαθιστά τον Σίλας, ο οποίος απομακρύνθηκε μετά το αρνητικό ρεκόρ της μόλις μίας νίκης σε 10 αγωνιστικές.

"Πρόκειται για ένα προπονητή που ταιριάζει στην ομάδα" τόνισε η πρόεδρος της Φλαμένγκο, Πατρίσια Αμορίμ και πρόσθεσε: "Εμπιστεύομαι τη δουλειά του και είναι πολύ ικανοποιητικό που αποδέχτηκε την πρότασή μας, η οποία εύχομαι να εξελιχθεί σε μακροχρόνια συνεργασία".

Ο Λουξεμπούργκο, ο οποίος φόρεσε την φανέλα της Φλαμένγκο από το 1971 έως το 1978 υπέγραψε συμβόλαιο έως το τέλος του 2012.

Στο πλαίσιο μάλιστα της πρώτης του προπόνησης, έβγαλε από τους βασικούς τον Ντιόγκο βάζοντας στη θέση του πρώην επιθετικού του Ολυμπιακού τον Ντιέγκο Μαουρίσιο.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ