ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Μένει ελεύθερος ο Ροναλντίνιο

Μένει ελεύθερος ο Ροναλντίνιο

Αντριάνο Γκαλιάνι και Ρομπέρτο Ασίς συμφώνησαν στο Ρίο ντε Ζανέιρο και την Πέμπτη θα υπογράψουν για την "ελευθερία" του Ροναλντίνιο

Ο αντιπρόεδρος της Μίλαν βρίσκεται στην Βραζιλία και είχε συνάντηση με τον αδελφό και μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, στην οποία υπήρξε συμφωνία.

"Είμαστε κοντά στον τερματισμό του συμβολαίου του Ροναλντίνιο με την Μίλαν. Σήμερα κάναμε το πρώτο βήμα μπροστά", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ρομπέρτο Ασίς.

"Αύριο (Πέμπτη) στις 15:00 (ώρα Βραζιλίας) στο Copacabana Palace θα γίνει συνάντηση με τον Ροναλντίνιο να είναι επίσης εκεί για υπογράψουμε τον τερματισμό του συμβολαίου. Μετά από αυτό θα δούμε σε ποια ομάδα θα πάει", συμπλήρωσε ο μάνατζερ κατά την έξοδό του με τον Γκαλιάνι από το ξενοδοχείο.

Ο Ροναλντίνιο κάνει τις... διακοπές του στην Φλοριανόπολις και θα πάει στο Ρίο ντε Ζανέιρο το πρωί της Πέμπτης με ιδιωτική πτήση.

Η επόμενη ομάδα πάντως του Ροναλντίνιο αναμένεται να είναι η Γκρέμιο, με τον πρόεδρό της να δηλώνει την Τετάρτη πως το πολύ μέχρι την Παρασκευή ο παίκτης θα έχει υπογράψει.

Αντριάνο Γκαλιάνι και Ρομπέρτο Ασίς βγαίνουν από το ξενοδοχείο...

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ