ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Μενέζες: "Ανοιχτή η πόρτα για Ροναλντίνιο"

Brazilian midfielder Ronaldinho celebrates at the end of the World Cup 2006 group F football game Brazil vs. Croatia 13 June 2006 at Berlin stadium. Brazil won 1-0.  AFP PHOTO ANTONIO SCORZA

(Photo credit should read ANTONIO SCORZA/AFP/Getty Images)
Brazilian midfielder Ronaldinho celebrates at the end of the World Cup 2006 group F football game Brazil vs. Croatia 13 June 2006 at Berlin stadium. Brazil won 1-0. AFP PHOTO ANTONIO SCORZA (Photo credit should read ANTONIO SCORZA/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο της επιστροφής του Ροναλντίνιο στην Εθνική Βραζιλίας, ο νέος προπονητής της "σελεσάο", Μάνο Μενέζες.

Ο άσος της Μίλαν έμεινε εκτός επιλογών στο Παγκόσμιο Κύπελλλο αλλά πλέον είναι πιθανό να αγωνιστεί ξανά στους "καριόκας".

" Ο Ροναλντίνιο στην Εθνική ομάδα; Δουλεύω με στόχο το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014. Ο Ροναλντίνιο δεν είναι μεγάλος και δεν θα είναι για την Βραζιλία", είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε:


" Οι ικανότητες του δεν αμφισβητούνται και την προηγούμενη σεζόν στην Μίλαν ήταν καλός αλλά οι δύο ή τρεις προηγούμενες ήταν φτωχές. Αν γίνει πάλι εκείνος που ήταν, τότε θα τον καλέσω".

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ