ΒΡΑΖΙΛΙΑ

"Ο Ζίκο διαπραγματεύεται για Ντιόγκο"

"Ο Ζίκο διαπραγματεύεται για Ντιόγκο"
ντιόγκο

"Ο Ζίκο διαπραγματεύεται τη μεταγραφή του Ντιόγκο", δήλωσε σε βραζιλιάνικα ΜΜΕ ο πρώην πρόεδρος και σύμβουλος στην Φλαμένγκο, Έλιο Φεράζ.

Μέχρι την Πέμπτη θα έχει ξεκαθαρίσει η μεταγραφή του Λουίς Ντιόγκο στην Φλαμένγκο, μια μεταγραφή με την οποία ασχολείται αποκλειστικά ο Ζίκο.

Μπορεί στον Ολυμπιακό να ψάχνουν για έναν επιθετικό, όμως όπως όλα δείχνουν μπορεί να χρειαστεί να ψάξουν και για δεύτερο.

Όλα αυτά γιατί σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πρώην πρόεδρος της Φλαμένγκο (τώρα είναι σύμβουλος της προέδρου), η ομάδα του διαπραγματεύεται για την μεταγραφή του Ντιόγκο.

Οι Βραζιλιάνοι βιάζονται να ολοκληρώσουν τις μεταγραφές τους, αφού την Πέμπτη είναι η τελευταία ημέρα για το παζάρι του καλοκαιριού.

" Υπάρχουν διαπραγματεύσεις με τον Ντιόγκο, όμως δεν γνωρίζω πως μπορεί να εξελιχθεί η ιστορία. Ο Ζίκο χειρίζεται προσωπικά την μεταγραφή", δήλωσε ο Έλιο Φεράζ.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η Φλαμένγκο προσφέρει στον Ολυμπιακό 400.000 Ευρώ περίπου για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή, συν τα χρήματα που εισπράττει ο παίκτης ή έστω ένα μέρος αυτών.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ