ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Όνειρα στην Γκρέμιο για Ροναλντίνιο

Όνειρα στην Γκρέμιο για Ροναλντίνιο

Ο Ροναλντίνιο είναι ο πρωταγωνιστής των... ονείρων των ανθρώπων της Γκρέμιο, οι οποίοι σκέφτονται την επιστροφή του στο σύλλογο τον Ιανουάριο.

Τα δεδομένα, ωστόσο, δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικά για τους διοικούντες την ομάδας του Πόρτο Αλέγκρε, καθώς ο αδερφός και μάνατζερ του παίκτη επιβεβαιώνει θα γυρίσει ο "Ρόνι" στην ομάδα που τον ανέδειξε ποδοσφαιρικά, αλλά μάλλον όχι τώρα.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Πάουλο Οδόνε, σε πρόσφατες δηλώσεις του επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν προχωρημένες επαφές για τον Ροναλντίνιο, ενώ δε δίστασε να εκφράσει την... υπέρμετρη αισιοδοξία του ότι τελικά η υπόθεση θα έχει θετική έκβαση.

" Νομίζω ότι θα είμαστε σε θέση να φέρουμε τον Ροναλντίνιο. Μιλάμε με τον Ασίς (αδερφός και μάνατζερ του παίκτη)", ήταν τα λόγια του Οδόνε, ο οποίος δε δείχνει να πτοείται από το γεγονός ότι ο "Ρόνι" έχει συμμετοχές με τους "ροσονέρι", παρά τις νυχτερινές του περιπέτειες στο Μιλάνο, ενώ αν ανακοινωθεί ότι παραχωρείται ο παίκτης, δεν θα είναι λίγοι οι σύλλογοι που θα μπουν στο κυνήγι της απόκτησής του.

Ο βραζιλιάνικος σύλλογος, γνωρίζει ότι στην περίπτωση που θα θελήσει να κάνει επίσημη πρόταση, θα χρειαστούν αρκετά χρήματα. Γι αυτό έχει, εξάλλου, έρθει σε συμφωνία με την εταιρία Guild για χρηματοδότηση της μεταγραφής ύψους 20.000.000 δολαρίων.

Μάλιστα σύμφωνα με βραζιλιάνικα δημοσιεύματα ο πρόεδρος της Guild έχει δηλώσει ότι έχει συζητήσει με τον Ασίς και πώς είναι κοντά σε συμφωνία!

Από την πλευρά του Ροναλντίνιο, ο αδερφός του είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό Gaucha: " Οι φίλαθλοι μπορούν να ονειρεύονται. Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτήν την πιθανότητα, αλλά δεν μπορώ να δημιουργήσω προσδοκίες. Ίσως τώρα να μην μπορώ, άλλα ίσως μια μέρα ο Ροναλντίνιο γυρίσει να παίξει στη Γκρέμιο".

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ