CHAMPIONS LEAGUE

Νίκησε τον Μπέιλ η Ίντερ

Inter Milan's Cameroonian forward Samuel Eto'o (R) celebrates with teammate French forward Ludovic Biabiany Jonathan Ludovic after scoring a penalty against Tottenham during their Champions League Group A match on October 20, 2010 at San Siro Stadium in Milan. AFP PHOTO / OLIVIER MORIN (Photo credit should read OLIVIER MORIN/AFP/Getty Images)
Inter Milan's Cameroonian forward Samuel Eto'o (R) celebrates with teammate French forward Ludovic Biabiany Jonathan Ludovic after scoring a penalty against Tottenham during their Champions League Group A match on October 20, 2010 at San Siro Stadium in Milan. AFP PHOTO / OLIVIER MORIN (Photo credit should read OLIVIER MORIN/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Με εντυπωσιακή εμφάνιση στο 1ο ημίχρονο και τον Σαμουέλ Ετο'ό να πετυχαίνει ακόμη δύο γκολ η Ίντερ νίκησε την Τότεναμ με 4-3 στο Μιλάνο, με τον Γκάρεθ Μπέιλ να κάνει χατ-τρικ και να μειώνει από 0-4.

Ο Ετο'ό είναι ο μοναδικός παίκτης της διοργάνωσης μαζί με τον Νικολά Ανελκά που έχει σκοράρει και στις 3 αγωνιστικές, με τον Καμερουνέζο με 6 τέρματα να είναι πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης και τον Γάλλο να είναι δεύτερος με 4, μαζί με τον Μπέιλ, αλλά και τον Μέσι.

Ίντερ - Τότεναμ 4-3

Σκόρερς: 2' Σανέτι, 11' πέν. και 35' Ετο'ό, 14' Στάνκοβιτς / 52', 90' και 91' Μπέιλ
Γήπεδο: "Τζουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο
Διαιτητής: Ντάμιρ Σκόμινα (Σλοβενία)

Η Ίντερ ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι και μόλις στο 2' η μπάλα... χάθηκε και ο Χαβιέρ Σανέτι άνοιξε το σκορ.

Ο Κουτίνιο τροφοδότησε τον Σαμουέλ Ετο'ό και αυτός έκανε εξαιρετική ασίστ στον Σανέτι, με τον Αργεντινό να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με εξαιρετικό πλασέ από πλάγια αριστερά μέσα στην περιοχή.

Στο 8' ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ έβγαλε τον Μάικον σε πλεονεκτική θέση δεξιά, μπήκε στην περιοχή και τον ανέτρεψε ο Εουρέλιο Γκόμες, με τον διαιτητή να δείχνει κόκκινη κάρτα στον Βραζιλιάνο πορτιέρο.

Η Τότεναμ έμεινε με 10 πολύ νωρίς, ο Κουντιτσίνι πέρασε στον αγώνα στην θέση του Μόντριτς, αλλά δεν κατάφερε να αποκρούσει την εκτέλεση του Ετο'ό, με τον Καμερουνέζο να κάνει το 2-0 στο 11'.

Δεν άργησε καθόλου και το 3ο γκολ για τους "νερατζούρι", καθώς ήρθε στο 14' μετά από μία ακόμη εντυπωσιακή προσπάθεια.

Ο Μάικον έδωσε την μπάλα στον Ντέγιαν Στάνκοβιτς έξω από την περιοχή, ο Σέρβος έκανε το "ένα-δύο" με τον Ετο'ό και με σουτ έκανε το 3-0 πριν συμπληρωθεί ένα τέταρτο.

Ο Σαμουέλ Ετο'ό στο 35' με εξωτερικό πλασέ από αριστερά έκανε το 4-0 για την ομάδα του έπειτα από όμορφη πάσα του Κουτίνιο, ο οποίος έκανε μία ακόμη εξαιρετική εμφάνιση.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα και το... σοκ του πρώτου ημιχρόνου στο 52' η Τότεναμ κατάφερε να μειώσει στο 52' με το εξαιρετικό διαγώνιο σουτ του Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος σκόραρε για 2ο σερί ματς, μετά από αυτό με την Τβέντε.

Ο Μπέιλ κατάφερε στις καθυστερήσεις να "παγώσει" το Μιλάνο, καθώς μείωσε σε 2-4 στο 90' και σε 3-4 στο 91', σκοράροντας και αυτές τις φορές με παρόμοιο τρόπο, δηλαδή με αριστερό διαγώνιο σουτ, αλλά δεν κατάφερε να κάνει το θαύμα.

ΙΝΤΕΡ: Ζούλιο Σέζαρ, Μάικον, Λούσιο, Σαμουέλ, Κίβου (61' Πάντεβ), Σανέτι, Στάνκοβιτς (50' Σαντόν), Σνάιντερ, Μπιαμπιανί (75' Κόρντομπα), Κουτίνιο, Ετο'ό.
ΤΟΤΕΝΑΜ: Εουρέλιο Γκόμες, Χάτον, Γκαλάς, Μπασόνγκ, Ασού-Εκοτό, Χάντλστοουν (80' Παλάσιος), Τζίνας, Λένον, Μπέιλ, Μόντριτς (11' Κουντιτσίνι), Κράουτς (67' Ρόμπι Κιν).
*κόκκινη 8' Εουρέλιο Γκόμες

Τβέντε - Βέρντερ 1-1


Σκόρερς: 75' Τέο Γιάνσεν / 80' Αρναούτοβιτς
Γήπεδο: "Ντε Χρολς Βέστε", Ένσεντε
Διαιτητής: Κλάους Μπο Λάρσεν (Δανία)

Οι Ολλανδοί άνοιξαν το σκορ στο 75' μετά από αδράνεια της γερμανικής άμυνας, με την μπάλα να φτάνει στον Γιάνσεν και αυτός να σκοράρει από κοντά, πετυχαίνοντας το 2ο γκολ του στην διοργάνωση, καθώς είχε σκοράρει και στην πρεμιέρα με την Ίντερ.

Δεν κατάφεραν όμως οι γηπεδούχοι να πάρουν την πρώτη τους νίκη στην ιστορία του στο Champions League, καθώς η Βέρντερ κατόρθωσε να ισοφαρίσει στο 80' με τον Μάρκο Αρναούτοβιτς, ο οποίος σκόραρε με κοντινό σουτ αφού άλλαξε εντυπωσιακά την μπάλα με τον Πισάρο.

ΤΒΕΝΤΕ: Μιχαΐλοβ, Ροσάλες, Βίσγκερχοφ (24' Μπένγκτσον), Ντάγκλας, Τιεντάλι, Μπράμα, Τέο Γιάνσεν, Λάντζαατ (86' Λούουκ ντε Γιονγκ), Καντλί, Μπράιαν Ρουΐς, Γιάνκο.
ΒΕΝΤΕΡ: Βίζε (37' Μίλιτζ), Φριτζ, Μέρτεζακερ, Πρεντλ, Πάσανεν, Φρινγκς, Ουέσλεϊ, Μπέργκφρεντε (77' Μαρίν), Χαντ, Πισάρο, Ούγκο Αλμέιδα (59' Ούγκο Αλμέιδα).

Η βαθμολογία

1. Ίντερ 7 (10-5)
2. Τότεναμ 4 (9-7)
3. Τβέντε 2 (4-7)
4. Βέρντερ 2 (3-7)

Ίντερ - Τότεναμ 4-3




Τβέντε - Βέρντερ 1-1

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ