CHAMPIONS LEAGUE

H ομάδα του... Δαλούκα

H ομάδα του... Δαλούκα

Ο Παναθηναϊκός είναι η επόμενη ομάδα που αντιμετωπίζει η Μπαρτσελόνα και λογικό είναι να απασχολεί την επίσημη ιστοσελίδα της καταλανικής ομάδας. Μόνο που στην αναφορά τους στο τριφύλλι έκαναν ένα... λαθάκι!

Η νίκη των "πρασίνων" απέναντι στον Άρη ανέβηκε στο σάιτ των "μπλαουγκράνα" λίγο μετά τις 10 το βράδυ του Σαββάτου (συγκεκριμένα στις 21:11 ώρα Ισπανίας).

Στο άρθρο υπήρχε όμορφα και ωραίο ο τίτλος για το 0-1 στη Θεσσαλονίκη, υπήρχε και μια φωτογραφία του σκόρερ Σισέ και φυσικά υπήρχε και το αναλυτικό ρεπορτάζ.

Μόνο που σε αυτό, ο συντάκτης του κειμένου κάπου... έχασε την μπάλα και έγραψε: " L’equip de Giorgos Daloukas ha guanyat per 0-1 al camp de l’Aris de Salònica".

Mε απλά ελληνικά λόγια: " Η ομάδα του Γιώργου Δαλούκα..."! 'Εχουμε δει και έχουμε δει διάφορα λάθη σε ξένες ιστοσελίδες, αλλά αυτό ομολογουμένως είναι από τα πιο παράξενα.

Και έρχεται να προστεθεί στο ήδη "αρρωστημένο" κλίμα που επικρατεί από χθες το βράδυ στον... όμορφο κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πατήστε εδώ για να δείτε το κείμενο, το οποίο αυτή τη στιγμή που γράφουμε το κομμάτι, παραμένει στην επίσημη ιστοσελίδα της Μπαρτσα, χαρακτηρίζοντας τον Παναθηναϊκό ως την ομάδα του... Γιώργου Δαλούκα!

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ