CHAMPIONS LEAGUE

Στην Αθήνα η Κοπεγχάγη

Στην Αθήνα η Κοπεγχάγη
INTIME SPORTS

Επί ελληνικού εδάφους βρίσκεται από τις 14:00 η αποστολή της Κοπεγχάγης, που την Τετάρτη (29/09, 21:45) αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για τη 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Champions League.

Οι Δανοί έφτασαν στο "Ελ. Βενιζέλος" με καθυστέρηση τριών τετάρτων και δεν προέβησαν σε δηλώσεις, αφού υπήρχε απαγόρευση δηλώσεων από τη διοίκηση της ομάδας.

Στις 14:30 αποχώρησαν από το αεροδρόμιο και το απόγευμα της Τρίτης θα μιλήσουν για το παιχνίδι με τους "πράσινους" στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.





Μικάελσεν: "Ανυπομονώ να δω τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού"

Μαζί με την αποστολή της Κοπεγχάγης έφτασε στην Αθήνα και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Γιάν Μικάελσεν, ο οποίος ήταν από τους αγαπημένους της εξέδρας όταν αγωνιζόταν στους "πράσινους".

Ο Μικάελσεν, που πλέον είναι προπονητής στη β' ομάδα της Κοπεγχάγης, μίλησε για τον κόσμο του "τριφυλλιού", για την επιστροφή του στην Ελλάδα, ενώ εξέφρασε και τη γνώμη του για τον όμιλο που συμμετέχουν οι δύο αγαπημένες του ομάδες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την επιστροφή του στην Ελλάδα:

" Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Ανυπομονώ να είμαι στο παιχνίδι. Είδα τον Παναθηναϊκό κόντρα στον Πανιώνιο και ξέρω ότι θα είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι το αυριανό".

Για τον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ:

" Είναι ένας ανοιχτός όμιλος, ανυπομονώ να δω τις δύο ομάδες να παίζουνε μεταξύ τους".

Για τις αναμνήσεις του από τον Παναθηναϊκό:

" Έχω πάρα πολύ καλές αναμνήσεις από τον Παναθηναϊκό, σπουδαία παιχνίδια και την κατάκτηση του νταμπλ. Επίσης θυμάμαι τους οπαδούς στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και είμαι έτοιμος να δω τους φιλάθλους άλλη μια φορά. Βέβαια τώρα είμαι στην Κοπεγχάγη και είναι διαφορετικά".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ