CHAMPIONS LEAGUE

Στην Αθήνα η Μπαρτσελόνα

Στην Αθήνα η Μπαρτσελόνα

Η αποστολή της Μπαρτσελόνα αφίχθη στο "Ελ. Βενιζέλος" στη 13.40, με τα μεγάλα αστέρια των "μπλαουγκράνα" να φυγαδεύονται από την πίστα ώστε να αποφύγουν τις δηλώσεις προς τους εκπροσώπους του Τύπου.

Οι εκπρόσωποι του Τύπου περίμεναν καρτερικά την αποστολή των πρωταθλητών Ισπανίας προκειμένου να αποσπάσουν τις πρώτες δηλώσεις του Πεπ Γουαρδιόλα και μερικών παικτών ενόψει της αναμέτρησής τους με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (21.45, 24/11) για την 5η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως οι Καταλανοί δεν τους "έκαναν το χατήρι".

Μετά την άφιξή της στη χώρα μας (με καθυστέρηση 20 λεπτών, αφού αναμενόταν γύρω στη 13.20), η ομάδα της Μπαρτσελόνα φυγαδεύτηκε από την πίστα προκειμένου να μη μιλήσουν στους δημοσιογράφους, και οι μοναδικοί που βγήκαν από την πύλη ήταν οι επίσημοι του συλλόγου αλλά και περίπου 200 οπαδοί, οι οποίοι μπήκαν στη συνέχεια στα τέσσερα πούλμαν που τους περίμεναν στο αεροδρόμιο.

Πλέον, το ραντεβού του Γουαρδιόλα και των παικτών με τα ΜΜΕ θα γίνει το απόγευμα της Τρίτης, αφού υπάρχει η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Τετάρτης αλλά και η προπόνηση των "μπλαουγκράνα" στο Ολυμπιακό Στάδιο.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ