CHAMPIONS LEAGUE

Βαθμό με έγκλημα η Μπαρτσελόνα

Βαθμό με έγκλημα η Μπαρτσελόνα

Με τον Βίκτορ Βαλντές να κάνει εγκληματική έξοδο αφήνοντας αναίσθητο τον Νταμ Ν'Ντόι και να μην αποβάλλεται, Κοπεγχάγη και Μπαρτσελόνα αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στο "Πάρκεν".

Τα γκολ πέτυχαν οι Λιονέλ Μέσι και Κλαουντεμίρ στο πρώτο ημίχρονο μέσα σε ένα λεπτό, ενώ ο Πέδρο στις καθυστερήσεις είχε μεγάλη ευκαιρία με την μπάλα να χτυπά στο αριστερό δοκάρι μετά το σουτ του.

Αυτό πάντως που έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν μετά την λήξη του αγώνα το επεισόδιο των δύο προπονητών, με τους Σολμπάκεν και Γκουαρντιόλα να τσακώνονται και να μπαίνει στην μέση ο Μπούσκετς πριν ενδεχομένως... πιαστούν στα χέρια.



Κοπεγχάγη - Μπαρτσελόνα 1-1


Σκόρερς: 32' Κλαουντεμίρ / 31' Μέσι
Γήπεδο: "Πάρκεν", Κοπεγχάγη
Διαιτητής: Κρίστιαν Μπάλα (Ρουμανία)

Έπειτα από το λάθος του Ζεράρ Πικέ η Κοπεγχάγη είχε την πρώτη ευκαιρία στο ματς στο 3', με τον Κλαουντεμίρ να σουτάρει δυνατά αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή και την μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι του Βίκτορ Βαλντές και να περνά άουτ.

Στο 11' ο Κβιστ έκανε βαθιά μπαλιά στον Νταμ Ν'Ντόι και ο Σενεγαλέζος την διεκδίκησε με τον Πουγιόλ. Ο Βίκτορ Βαλντές βγήκε και λίγο έξω από την περιοχή χτύπησε με το πόδι τον Σενεγαλέζο στο πρόσωπο και το στήθος.

Ο Ν'Ντόι έπεσε στο έδαφος έχοντας χάσει τις αισθήσεις του, το "Πάρκεν" πάγωσε και όλοι παίκτες καλούσαν γρήγορα τους γιατρούς. Ο Ν'Ντόι συνήλθε, αλλά ο διαιτητής δεν απέβαλε τον Βαλντές για την εγκληματική του ενέργεια, ούτε καν κίτρινη έδωσε, ενώ υπέδειξε οφ-σάιντ, αντί για φάουλ, κάτι όμως που δεν σημαίνει ότι Βαλντές δεν θα έπρεπε να αποβληθεί.

Για πρώτη φορά η Μπαρτσελόνα έφτασε κοντά στο γκολ στο 22', όταν από εξαιρετική μπαλιά του Αντρές Ινιέστα ο Νταβίντ Βίγια μπήκε από δεξιά στην περιοχή και μετά το διαγώνιο σουτ του η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι.

Οι Καταλανοί άνοιξαν το σκορ στο 31' με το κοντινό σουτ του Λιονέλ Μέσι, με την μπάλα να φτάνει στον Αργεντινό έπειτα από την κεφαλιά του Κεϊτά και απομάκρυνση του Ζάνκα προ του Βίγια.

Ένα λεπτό μόλις αργότερα η Κοπεγχάγη κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Βαλντές να έχει ευθύνη. Ο Γέσπερ Γκρόνκιερ έκανε την σέντρα από αριστερά, ο Βαλντές δεν κατάφερε να διώξει σωστά και η μπάλα έφτασε στον Κλαουντεμίρ, ο οποίος πλάσαρε στην κίνηση και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, αφού βρήκε και στο σώμα του Καντέρ Κεϊτά.

Στις καθυστερήσεις η Μπαρτσελόνα είχε τεράστια ευκαιρία να πάρει το "διπλό", αλλά η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Βίλαντ μετά το σουτ από πλάγια του Πέδρο.

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: Βίλαντ, Πόσπεχ, Ζάνκα, Άντονσον, Βεντ, Κβιστ, Κλαουντεμίρ, Μπολάνιος (92' Ντιλέινι), Βίνγκααρντ (90' Ότεσεν), Γκρόνκιερ, Ν'Ντόι.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βίκτορ Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Πουγιόλ, Πικέ, Αμπιντάλ, Μπούσκετς, Τσάβι, Καντέρ Κεϊτά, Ινιέστα, Μέσι, Βίγια (80' Πέδρο).

Η βαθμολογία

1. Μπαρτσελόνα 8 (9-3)
2. Κοπεγχάγη 7 (4-3)
3. Ρουμπίν 3 (1-2)
4. Παναθηναϊκός 2 (1-7)

Κοπεγχάγη - Μπαρτσελόνα 1-1 (goals)



Το επεισόδιο Σολντμπάκεν - Γκουαρντιόλα



Το χτύπημα του Βαλντές στον Ν'Ντόι



Κοπεγχάγη - Μπαρτσελόνα 1-1 (highlights)



ΤηνΤΕΤΑΡΤΗ 3/11 στις 12.00μμ, η πρόκληση ξεκινάει. Το SPORT 24 σε προκαλεί να κερδίσεις μέχρι το ποσό των 100.000€ σε μετρητά.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ