CHAMPIONS LEAGUE

Βίλαντ: "Πρέπει να αποδώσουμε το μέγιστο δυνατό"

Βίλαντ: "Πρέπει να αποδώσουμε το μέγιστο δυνατό"

Ο τερματοφύλακας της Κοπεγχάγης, Γιόχαν Βίλαντ, μίλησε για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και υποστήριξε ότι η ομάδα του πρέπει να παρουσιαστεί συγκεντρωμένη στην Αθήνα, ώστε να πάρει αποτέλεσμα. (video)

Ο Βίλαντ, με δηλώσεις του στα "Πράσινα Νέα", τόνισε πως σημασία έχει να αποδώσει η ομάδα του στο μέγιστο δυνατό και να μη δώσει σημασία στον Παναθηναϊκό, ενώ μίλησε και για τους Έλληνες φιλάθλους.

Αναλυτικά η συνέντευξή του στα " Πράσινα Νέα ":

- Ο Παναθηναϊκός δεν έχει αρχίσει καλά τη σεζόν και έχει προβλήματα. Θεωρείς ότι εσείς μπορείτα να το αξιοποιήσετε;

"Δεν έχουμε μιλήσει πολύ για τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού. Γνωρίζουμε τα αποτελέσματα του στο ελληνικό πρωτάθλημα και φυσικά την ήττα από τη Μπαρτσελόνα στον όμιλο μας. Αλλά αυτή τη στιγμή μας απασχολούν άλλοι αντίπαλοι στους οποίους πρέπει να συγκεντρωθούμε. Με τον Παναθηναϊκό θα ασχοληθούμε όταν έρθει η ώρα να τον αντιμετωπίσουμε. Τότε θα μάθουμε όλα όσα χρειάζονται για την ομάδα του".

- Ο Ν' Ντόι και ο Άντονσον έχουν αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό. Σας έχουν πει τίποτα για την ομάδα ή για την έδρα του;

"Ξέρω ότι ο Μίκαελ Άντονσον και ο Νταμ Ν' Ντόι έχουν αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό στο παρελθόν. Μέχρι τώρα δεν μας έχουν ενημερώσει για αυτά που θα συναντήσουμε στην Αθήνα. Ωστόσο και πάλι έχουν φύγει αρκετά χρόνια από την Ελλάδα, ειδικά ο Μίκαελ. Επομένως είναι λογικό να έχουν αλλάξει αρκετά πρόσωπα και καταστάσεις. Σίγουρα θα μας πουν για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν στην έδρα τους. Οι Έλληνες φίλαθλοι είναι ενθουσιώδεις, αυτό είναι γνωστό παντού".

- Θεωρείς ότι ο Παναθηναϊκός θα σας υποτιμήσει;

"Δεν ξέρω εάν ο Παναθηναϊκός μας υποτιμήσει. Ίσως να το κάνει. Αν και δεν νομίζω, γιατί παίζουν χρόνια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ξέρουν ότι δεν υπάρχουν εύκολοι και δύσκολοι αντίπαλοι. Πάντως, εμείς δεν πρέπει να μπούμε στη διαδικασία να σκεφτούμε πως θα μας αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός. Πρέπει να αποδώσουμε στο μέγιστο δυνατό και να δούμε τι θα καταφέρουμε. Αυτό έχει σημασία και όχι ο Παναθηναϊκός".

- Πιστεύεις ότι εφόσον κερδίσετε στην Αθήνα, θα απέχετε ένα βήμα από την πρόκριση;

"Δεν έχουμε συγκεκριμένο στόχο για τους επόμενους αγώνες. Πρέπει να τους δούμε έναν ξεχωριστά και στο τέλος να κάνουμε ταμείο. Σαφώς εάν χάσει η Ρούμπιν από τη Μπαρτσελόνα και εμείς κερδίσουμε στην Αθήνα, θα έχουμε κάνει μεγάλο βήμα για την πρόκριση. Αλλά αυτό θα το δούμε αργότερα".

Ο Γιόχαν Βίλαντ εν δράσει...

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ