CHAMPIONS LEAGUE

Ακολούθησε την Μπάγερν η Ρόμα

Marco Borriello, of AS Roma, right, fights for the ball with Ionut Rada, of CFR Cluj, left,  in Cluj, Romania, Wednesday, Dec. 8, 2010, during a Group E Champions League match.(AP Photo/Vadim Ghirda)
Marco Borriello, of AS Roma, right, fights for the ball with Ionut Rada, of CFR Cluj, left, in Cluj, Romania, Wednesday, Dec. 8, 2010, during a Group E Champions League match.(AP Photo/Vadim Ghirda) AP

Η Ρόμα μετά την ισοπαλία με 1-1 στην Ρουμανία με την Κλουζ πέρασε στους "16" ακολουθώντας την Μπάγερν, η οποία νίκησε με 3-0 την Βασιλεία.

Πρωταγωνιστής για τους Γερμανούς ήταν ο Φρανκ Ριμπερί με δύο γκολ, ενώ η Βασιλεία πήρε την 3η θέση και θα συνεχίσει στους "32" του Europa League.

Κλουζ - Ρόμα 1-1

Σκόρερς: 88' Τραορέ / 21' Μποριέλο
Γήπεδο: "Dr. Constantin Rădulescu", Κλουζ
Διαιτητής: Γουΐλιαμ Κόλουμ (Σκωτία)

Ο Μάρκο Μποριέλο με το 4ο γκολ στο φετινό Champions League άνοιξε το σκορ για την Ρόμα στην Ρουμανία στο 21'.

Ο Φάμπιο Σιμπλίσιο έκανε την μπαλιά και βρήκε τον Ιταλό στράικερ στο ύψος της περιοχής, ο Μποριέλο μπήκε σε αυτή από δεξιά και με άψογο αριστερό πλασέ έκανε το 0-1.

Η Κλουζ κατάφερε να ισοφαρίσει στο 88' με την κεφαλιά του Τραορέ έπειτα από την σέντρα του Κούλιο από δεξιά, αλλά πάντως ο Αργεντινός όταν τροφοδοτήθηκε ήταν σε θέση οφ-σάιντ.

ΚΛΟΥΖ: Στανκόιου, Πανίν, Ράντα, Κάντου, Εντιμάρ (63' Μπιελάνοβιτς), Ντίκα (46' Λέο Βελόζο), Κιβούβου, Κονέ, Κούλιο, Ντε Τζέρμπι (78' Ραφαέλ Μπάστος), Τραορέ.
ΡΟΜΑ: Ζούλιο Σέρζιο, Κασέτι (64' Σισίνιο), Μεξές, Νικολάς Μπουρντίσο, Καστελίνι, Ντε Ρόσι, Μπρίγκι, Φάμπιο Σιμπλίσιο, Μενέζ (46' Γκρέκο), Τότι, Μποριέλο.

Μπάγερν - Βασιλεία 3-0

Σκόρερς: 35' και 50' Ριμπερί, 37' Τιμοστσούκ
Γήπεδο: "Αλιάνζ Αρίνα", Μόναχο
Διαιτητής: Μάρτιν Χάνσον (Σουηδία)

Μέσα σε ένα δίλεπτο η Μπάγερν εξαφάνισε κάθε ελπίδα της Βασιλείας για πρόκριση στην επόμενη φάση, με τους Ριμπερί και Τιμόστσουκ να βάζουν την... ταφόπλακα.

Ο Φρανκ Ριμπερί άνοιξε το σκορ με σουτ μέσα από την περιοχή σε τέρμα χωρίς τερματοφύλακα στο 35', μετά από προσπάθεια του Κοντέντο από αριστερά, με τον αμυντικό των Βαυαρών να κυνηγά μια χαμένη μπαλιά και να δικαιώνεται κάνοντας ασίστ.

Στο 37' ο Ανατόλι Τιμοστσούκ έκανε το 2-0 με κοντινό πλασέ έπειτα από την κεφαλιά-πάσα του Μάριο Γκόμεζ σε κόρνερ που εκτελέστηκε από δεξιά.

Ο Φρανκ Ριμπερί στο 5-0 πέτυχε το τρίτο γκολ της Μπάγερν και δεύτερο δικό του στο ματς, με πλασέ μέσα από την περιοχή μετά την προσπάθεια του Τόμας Μίλερ από δεξιά.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Κραφτ, Λαμ, Τιμοστσούκ, Μπρένο, Κοντέντο, Φαν Μπόμελ, Κροος (68' Χαμίτ Αλτιντόπ), Σβάινσταϊγκερ, Τόμας Μίλερ, Ριμπερί, Μάριο Γκόμεζ.
ΒΑΣΙΛΕΙΑ: Κοστάνσο, Ίνκουμ, Άμπραχαμ, Φεράτι, Σαφάρι, Γιαπί, Καμπράλ (55' Αλμεράρες), Σακίρι (76' Τεμπό), Στόκερ, Φράι, Στρέλερ (46' Σακά).

Η βαθμολογία

1. Μπάγερν 15 (16-6)
2. Ρόμα 10 (10-11)
3. Βασιλεία 6 (8-11)
4. Κλουζ 4 (6-12)

Μπάγερν - Βασιλεία 3-0 & Κλουζ - Ρόμα 1-1


TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ