CHAMPIONS LEAGUE

Αρνητικό ρεκόρ εισιτηρίων στο Τσάμπιονς Λιγκ για Ολυμπιακό

Αρνητικό ρεκόρ εισιτηρίων στο Τσάμπιονς Λιγκ για Ολυμπιακό

Αρνητικό ρεκόρ σε ό,τι αφορά τα εισιτήρια που έκοψαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού σε αγώνα Champions League στο "Γ. Καραϊσκάκης" σημειώθηκε στο παιχνίδι με την Άρσεναλ. Δείτε πόσοι παρακολούθησαν το ματς και ποια ήταν τα προηγούμενα αρνητικά ρεκόρ.

Η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει προ πολλού το ποδόσφαιρο κάτι που φαίνεται από το επίπεδο της Superleague, ενώ δεν θα μπορούσε να μην απασχολεί και τον Ολυμπιακό, έστω κι αν έχει διοικητική σταθερότητα.

Οι Πειραιώτες μπορεί να είναι πρωτοπόροι, να έχουν πολλούς αναγνωρισμένους ποδοσφαιριστές στις τάξεις τους, να αγωνίζονται στο Τσάμπιονς Λιγκ και να μην αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα λόγω της διοίκησης του Βαγγέλη Μαρινάκη, όμως δεν συμβαίνει το ίδιο με τους φιλάθλους τους που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση.

Η πλειοψηφία των φιλάθλων του Ολυμπιακού ανήκει στην εργατική τάξη, στους χαμηλόμισθους και στους ανέργους, που τραβούν τα πάνδεινα τα τελευταία 3 χρόνια. Παρόλα αυτά, δίνουν από το υστέρημά τους για να βρεθούν δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδας.

Στο ματς με την Άρσεναλ βέβαια, λίγο το γεγονός πως η πρόκριση είχε κριθεί, λίγο και η οικονομική κρίση έφεραν το αρνητικό ρεκόρ στα εισιτήρια.

Συγκεκριμένα, την αναμέτρηση με την Άρσεναλ παρακολούθησαν 28.128, κάτι που σημαίνει πως έσπασε αρνητικό ρεκόρ προσέλευσης κόσμου σε αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Αξίζει να σημειωθεί πως το προηγούμενο ρεκόρ είχε καταγραφεί στο ματς με την Μονπελιέ (28.217), ακολουθεί η αναμέτρηση με την Άλκμααρ στις 16/09/09 (29.018), ενώ και πέρσι στο ματς με την Ντόρτμουντ στις 9/10/11 είχαν παρακολουθήσει το ματς 29.638 θεατές.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ