CHAMPIONS LEAGUE

Εντόι:"Έχω ξεχάσει τον Παναθηναϊκό"

Εντόι:"Έχω ξεχάσει τον Παναθηναϊκό"

Ο Νταμ Εντόι εδώ και 20 μήνες διαπρέπει με τα χρώματα της Κοπεγχάγης. Το πέρασμα του από τον Παναθηναϊκό του αφήνει πικρή γεύση κυρίως για τον τρόπο που αποχώρησε. Ο Σενεγαλέζος δηλώνει στο Sport24.gr πιο ώριμος από ποτέ τονίζοντας πως δεν σημαίνει κάτι ξεχωριστό το γεγονός πως αύριο θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του.

Ο Εντόι μίλησε στον συνάδελφο Νιλς Χάνσεν για την ποδοσφαιρική εξέλιξη του από τη μέρα που εγκατέλειψε την Κρήτη και τον ΟΦΗ.

" Έχω εξελιχθεί από τότε. Είχα έρθει από την Ελλάδα στην Κοπεγχάγη. Πνευματικά είμαι πιο ώριμος. Το ποδόσφαιρο πάντα ήταν η ζωή μου και νομίζω είμαι πιο υπεύθυνος.

Παίζω για την ομάδα, παίρνω περισσότερες πρωτοβουλίες και δουλεύω σκληρά προκειμένου να νικάμε. Δεν μπορώ να κερδίζω μόνος μου, αλλά μπορώ να παίξω για την ομάδα και να την βοηθήσω να φτάσει σε επιτυχίες.

Για να κερδίζουμε όμως θα πρέπει να αναλαμβάνω περισσότερες ευθύνες από ότι συνέβαινε στο παρελθόν".

Ο Εντόι ξεκαθαρίζει πως δεν έχει καμία σημασία το γεγονός πως θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του, τον Παναθηναϊκό.

" Δεν σημαίνει τίποτα για μένα επειδή θα παίξουμε κόντρα στον Παναθηναϊκό. Δεν τον σκέφτομαι πλέον. Τα έχω ξεχάσει όλα" σημειώνει μάλλον πικραμένος εξηγώντας τους λόγους...

ρίσκομαι σε άλλο σύλλογο τώρα. Ακόμη όμως δεν έχω ιδέα τι πήγε στραβά εκεί και δεν θέλω να το σκέφτομαι πλέον. Δεν θα πάω για να δείξω σε κάποιον κάτι. Δουλεύω για να καλυτερεύω αλλά και να βοηθάω την ομάδα. Θα κάνω το καλύτερο για μένα και την ομάδα μου για να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι ανεξάρτητα από το όνομα του αντιπάλου".

Στον Τύπο της Δανίας φιλοξενούνται δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο Αφρικανός άσος βρίσκεται στα ραντάρ συλλόγων της Μπουντεσλίγκα.

" Είμαι χαρούμενος που η Κοπεγχάγη πίστεψε με σε μένα και τώρα θέλω να τους το ξεπληρώσω. Εϊναι υπέροχο να βρίσκομαι εδώ και να μαθαίνω κάθε μέρα. Όπως είπα βελτιώνομαι εγκεφαλικά αλλά και ποδοσφαιρικά καθημερινά".

Ο Εντόι δεν απέφυγε να ρίξει τις σπόντες του και για τον Χενκ Τεν Κάτε, θεωρώντας τον αποκλειστικά υπεύθυνο για τον παραγκωνισμό του από τον Παναθηναϊκό.

" Δεν ξέρω ποιο ήταν το πρόβλημα. Είναι ένας περίεργος προπονητής. Λέει ένα πράγμα και κάνει κάτι άλλο. Δεν ήταν καλή εμπειρία. Δεν με είχε δει να παίζω παραπάνω από 45 λεπτά σε ένα φιλικό και όλα τελείωσαν. Βρέθηκα εκτός ομάδας και έπρεπε να προπονηθώ ατομικά".

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Εντόι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Σκόραρε το μοναδικό γκολ της Κοπεγχάγης στη νίκη επί της Ρούμπιν Καζάν στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ βρήκε δίχτυα και το περασμένο Σάββατο στο ματς πρωταθλήματος κόντρα στη Μίντιλαντ (3-0).

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ