CHAMPIONS LEAGUE

Φινάλε στους ομίλους

Φινάλε στους ομίλους

Ένα εισιτήριο για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, "σφραγίζεται" στο πρώτο μέρος της 6ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων το βράδυ της Τρίτης.

Η αυλαία της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ πέφτει το προσεχές διήμερο και στο πρώτο μέρος το βράδυ της Τρίτης θα "σφραγιστούν"ένα εισιτήριο.

Ήδη Τότεναμ, Ίντερ, Σάλκε,Λιόν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Βαλένθια, Μπαρτσελόνα έχουν προκριθεί στον επόμενο γύρο και δύο ομάδες θα δώσουν μάχη για άλλη μία θέση. Στον όμιλο(4ο) του Παναθηναϊκού, η Κοπεγχάγη που φιλοξενεί τους "πράσινους" και η Ρούμπιν Καζάν που θα αντιμετωπίσει στην Βαρκελώνη την Μπαρτσελόνα θα δώσουν τη μάχη με τους Δανούς να είναι το φαβορί καθώς χρειάζονται νίκη επί του "τριφυλλιού" στην έδρα τους. Πιο αναλυτικά το πρόγραμμα της Τρίτης:

1ος όμιλος: Τότεναμ και Ίντερ έχουν ήδη πάρει το εισιτήριο για τους "16" της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και στο φινάλε θα ξεκαθαρίσει η πρωτιά.

Οι Λονδρέζοι φιλοξενούνται στην Ολλανδία από την Τβέντε και στοχεύουν στο τρίποντο προκειμένου στην παρθενική τους συμμετοχή στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης να κατακτήσουν και την πρώτη θέση με τα προνόμια που έχει αναφορικά με την κλήρωση στην επόμενη φάση.

Οι γηπεδούχοι από την άλλη πλευρά έχουν την τρίτη θέση και την συνέχεια στο Γιουρόπα Λιγκ στα....πόδια τους και θέλουν στο φινάλε να φτάσουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στο άλλο παιχνίδι, η Ίντερ αντιμετωπίζει στην Βρέμη την Βέρντερ με στόχο το τρίποντο προκειμένου να κυνηγήσει την πρώτη θέση του ομίλου αλλά και να ανεβάσει την ψυχολογία της που δεν είναι στο καλυτέρο επίπεδο, λόγω της κακής παρουσίας της στο ιταλικό πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι έχουν απογοητεύσει με την παρουσία τους φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ και ελπιζουν ότι στο φινάλε θα διασκεδάσουν τις εντυπώσεις.

2ος όμιλος:Η Σάλκε έχει καταφέρει να "σφραγίσει" ήδη την πρόκριση της στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ και πλέον η Λιόν την απειλεί για την πρωτιά. Οι Γάλλοι θέλουν τη νίκη στο "Ζερλάν" επί της Χάποελ Τελ Αβίβ. Οι Ισραηλινοί από την άλλη πλευρά στοχεύουν στο "διπλό" για να παρουν την τρίτη θέση αν η Μπενφίκα δεν νικήσει την Σάλκε.

Οι Πορτογάλοι αντίθετα χρειάζονται νίκη επί της Σάλκε για να συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους πορεία, στους "32" του Γιουρόπα Λιγκ.

3ος όμιλος: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Βαλένθια έχουν ήδη "σφραγίσει" το εισιτήριο τους για την επόμενη φάση και θα αναμετρηθούν στο "Ολντ Τράφορντ" με στόχο την πρωτιά. Οι "κόκκινοι διάβολοι" θα επιδιώξουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα και ακόμη και η ισοπαλία θα τους δώσει την κορυφή ενώ οι "νυχτερίδες" χρειάζονται το "διπλο" για να μην τερματίσουν δεύτεροι.

Εξάλλου ο άλλος αγώνας στην Τουρκία είναι δίχως βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η Ρεϊντζερς έχει ήδη πάρει την τρίτη θέση και θα συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ και η γηπεδούχος Μπούρσασπορ απλά θέλει να αποχαιρετήσει τη διοργάνωση με μία νίκη.

4ος όμιλος: Η Μπαρτσελόνα ήδη έχει το μυαλό της στην επόμενη φάση, έχοντας εξασφαλίσει και την πρωτιά του ομίλου και η Κοπεγχάγη με την Ρουμπίν Καζάν δίνουν μάχη για το δεύτερο εισιτήριο στο φινάλε.

Οι Δανοί υποδέχονται τον Παναθηναϊκό και με νίκη θα πανηγυρίσουν για πρώτη φορά τη συμμετοχή τους στους "16" ενώ από την άλλη πλευρά οι Ρώσοι χρειάζονται να μην κερδίσει η Κοπεγχάγη τον Παναθηναϊκό και να επικρατήσουν στη Βαρκελωνη της Μπαρσελονα για να μην συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους παρουσία στο Γιουρόπα Λιγκ.

ΟΙ ΒΑΘΜ0ΟΛΟΓΙΕΣ

1ος όμιλος

1. Τότεναμ 10 (15-8)
2. Ίντερ 10 (12-8)
3. Τβέντε 5 (6-8)
4. Βέρντερ Βρέμης 2 (3-12)

2ος όμιλος

1. Σάλκε 10 (8-2)
2. Λιόν 9 (9-8)
3. Μπενφίκα 6 (6-10)
4. Χάποελ 4 (5-8)

3ος όμιλος

1. Μάντσεστερ Γιουν. 13 (6-0)
2. Βαλένθια 10 (14-3)
3. Ρέιντζερς 5 (2-5)
4. Μπούρσασπορ 0 (1-15)

4ος όμιλος

1. Μπαρτσελόνα 11 (12-3)
2. Κοπεγχάγη 7 (4-4)
3. Ρούμπιν Καζάν 6 (2-2)
4. Παναθηναϊκός 2 (1-10)



TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ