CHAMPIONS LEAGUE

Καυγάς Τέβες-Μαντσίνι!

Καυγάς Τέβες-Μαντσίνι!

Ο Κάρλος Τέβες τσακώθηκε με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι στον πάγκο και αρνήθηκε να μπει αλλαγή στο δεύτερο μέρος του Μπάγερν-Μάντσεστερ Σίτι.

Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο ίδιος ο Μαντσίνι μετά τη λήξη του αγώνα στην "Αλιάντς Αρίνα" που βρήκε την ομάδα του να γνωρίζει την ήττα με 2-0, με τον Ιταλό τεχνικό να δηλώνει χαρακτηριστικά στο "Sky Sports":

"Αρνήθηκε να μπει στον αγωνιστικό χώρο. Ένας παίκτης αρνήθηκε να μπει στον αγωνιστικό χώρο. Δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό".

Ερωτηθείς αν πιστεύει ότι ο Τέβες θα ξαναπαίξει ποτέ για τον σύλλογο, αποκρίθηκε: " Για μένα, είναι μία άσχημη κατάσταση επειδή σε έναν τέτοιο αγώνα είναι αδύνατο για έναν παίκτη να αρνείται να μπει στον αγώνα, αλλά και για την ομάδα επειδή δεν αγωνίστηκε.

Αν γίνει το δικό μου, θα είναι εκτός συλλόγου". Λίγη ώρα αργότερα, ο Μαντσίνι προσυπέγραψε την τελευταία του δήλωση, λέγοντας στο ραδιόφωνο του "BBC":

"Όταν ένας παίκτης κερδίζει τόσα χρήματα, παίζει για τη Μάντσεστερ Σίτι στο Champions League και έχει τέτοια συμπεριφορά, για μένα δεν μπορεί να παίξει. Ποτέ".

Όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ, οι σκηνές... ροκ στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι έλαβαν χώρα στο 55ο λεπτό, όταν ο Μαντσίνι αποφάσισε να αποσύρει από τον αγώνα τον Έντιν Ντζέκο και να περασει στη θέση του τον Νάιτζελ Ντε Γιονγκ.

Καυγάς Τέβες-Μαντσίνι!

Έξαλλος τη στιγμή της αντικατάστασής του από τον Μαντσίνι ο Ντζέκο

Το γεγονός αυτό δεν άρεσε καθόλου στον Βόσνιο που ήταν χολωμένος με την επιλογή του προπονητή του, για να ακολουθήσει στη συνέχεια και η "επανάσταση" από τον Τέβες...

Την ώρα που ο Ιταλός τεχνικός του έδωσε εντολή να ξεκινήσει προθέρμανση, έχοντας στο μυαλό του να τον περάσει ως δεύτερη αλλαγή στο παιχνίδι, ο "απάτσε" αρνήθηκε να τον υπακούσει, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να έχει λογομαχία και με τον συμπατριώτη του, Πάμπλο Σαμπαλέτα.

Όσον αφορά στην άσχημη αντίδραση που είχε ο Ντζέκο όταν αποχωρούσε από τον αγωνιστικό χώρο, ο τεχνικός των "πολιτών" δήλωσε:

"Ο Έντιν ήταν απογοητευμένος όμως ο προπονητής οφείλει να κάνει αυτό που θεωρεί καλύτερο. Ένας παίκτης δεν μπορεί να είναι καλός σε κάθε παιχνίδι και πίστεψα πως ήταν προτιμότερο να τον αλλάξω.

Θα πρέπει να έχω μία συζήτηση μαζί του αργότερα".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ