CHAMPIONS LEAGUE

Κίνδυνος τιμωρίας του Παναθηναϊκού

Κίνδυνος τιμωρίας του Παναθηναϊκού
Μέσι INTIME SPORTS

Η συμπεριφορά μερίδας οπαδών του Παναθηναϊκού στο ματς με την Μπαρτσελόνα που είχε ως αποτέλεσμα την διακοπή του αγώνα για λίγα λεπτά, δεν αποκλείεται να στοιχίσει την τιμωρία της έδρας των πράσινων. Μετά το μεσαίο πόδι ήρθε και το μεσαίο δάχτυλο... (video).

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού τα είχε όλα. Δυο μεγάλες ομάδες, πολλούς αστέρες στον αγωνιστικό χώρο (και όχι μόνο) κυρίως από την πλευρά της Μπαρτσελόνα, αρκετά γκολ και ορισμένες φορές καλό θέαμα. Αυτό που έκλεψε την παράσταση ωστόσο ήταν η συμπεριφορά κάποιων, που μία ημέρα αργότερα έχουν γίνει θέμα σε όλον τον κόσμο.

Αρχικά τα κακά μαντάτα έχουν να κάνουν με τον κίνδυνο που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός με τιμωρία της έδρας του, καθώς λίγα λεπτά πριν την λήξη του αγώνα, στο γήπεδο έπεσαν κάποια δυναμιτάκια ενώ υπήρξε και χρήση λέιζερ που έκανε δύσκολο το έργο των παικτών της Μπάρτσα.

Όλα αυτά είχα ως αποτέλεσμα την διακοπή του αγώνα για λίγα λεπτά, γεγονός που μόνο θετικό δεν μπορεί να θεωρηθεί για τους πράσινους. Η UEFA είναι πολύ αυστηρή με τέτοιου είδους ζητήματα και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός θα "φάει" τουλάχιστον μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών.

Το μεσαίο είναι της μόδας...

Το κλου της βραδιάς ωστόσο έγινε στο 79ο λεπτό, όταν ένας απίστευτος τυπάκος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και κατευθύνθηκε προς τον Λιονέλ Μέσι. Εκεί τον κοίταξε στα μάτια και σήκωσε το μεσαίο δάχτυλο του χεριού του.

Ο Αργεντινός ωστόσο διατήρησε την ψυχραιμία του και δεν έκανε κάτι καθώς ήταν φανερά αμήχανος. Αυτή η ενέργεια δεν θα βάλει σε κίνδυνο τον Παναθηναϊκό, αφού οι εισβολείς των γηπέδων είναι συχνό φαινόμενο ακόμα και στα καλύτερα πρωταθλήματα (βλ. Τζίμι Τζαμπ).

Πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για άνδρα Ιρακινής καταγωγής ηλικίας 32 ετών, ο οποίος μετά το ατυχές περιστατικό, το οποίο έχει κάνει τον γύρο του κόσμου συνελήφθη από τις αρχές και μάλιστα βρίσκεται μέχρι αυτή την ώρα υπό κράτηση!

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης. Όσοι δεν έχετε υπομονή στο 4:45 έχει τον φίλο με το μεσαίο δάχτυλο!

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ