CHAMPIONS LEAGUE

Μουρίνιο: "Δεν είμαι καλύτερος από τον Σιμεόνε"

Μουρίνιο: "Δεν είμαι καλύτερος από τον Σιμεόνε"

Ο Ζοζέ Μουρινιο τόνισε ότι ένα ματς Champions League αποτελεί κίνητρο για κάθε παίκτη ενώ επέστρεψε τις φιλοφρονήσεις στον Ντιέγο Σιμεόνε τονίζοντας ότι είναι άδικη η σύγκριση ανάμεσα στους δυο τους.

"Ο Σιμεόνε είπε ότι είμαι καλύτερος προπονητής, αλλά εγώ δεν συμφωνώ με αυτό. Δεν είμαι καλύτερος, είναι άδικη η σύγκριση, πολύ περισσότερο όταν ο ένας μας έχει πείρα 15 χρόνων και ο άλλος πολύ λιγότερη. Ήταν ένα όμορφο κομπλιμέντο από την πλευρά του Σιμεόνε, το οποίο όμως δεν συμμερίζομαι", τόνισε ο Μουρίνιο για τον Αργεντίνο προπονητή στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του πρώτου ημιτελικού μεταξύ της Ατλέτικο και της Τσέλσι στη Μαδρίτη, ενώ για την ομάδα των "ροχιμπλάνκος" δήλωσε:

"Δεν υπάρχει ομάδα που να φτάνει στα ημιτελικά αν δεν είναι εξαιρετική και δεν υπάρχουν εξαιρέσεις. Τους σεβόμαστε, τους έχουμε μελετήσει και τους έχουμε αναλύσει".

Από εκεί και πέρα, ο Πορτογάλος τεχνικός των Λονδρέζων επεσήμανε: "Δεν έχω ανοιχτούς λογαριασμούς στο Champions League. Έδινα πάντα το μάξιμουμ, κάνω πάντα το μάξιμουμ.

Κάποιες φορές κερδίζεις, κάποιες χάνεις. Στους άλλους ημιτελικούς που έχω πάρει μέρος με την Τσέλσι έχω χάσει στα πέναλτι και αυτό σημαίνει πως η Λίβερπουλ ήταν καλύτερη από εμάς (σ.σ. στους ημιτελικούς του 2005 και του 2007) στα πέναλτι.

Το να παίζεις ένα ματς Champions League είναι μεγάλο κίνητρο για κάθε παίκτη. Όλοι θα ήθελαν να παίξουν σε έναν ημιτελικό και όποιος επιλέγεται είναι χαρούμενος, όποιος μένει στον πάγκο αντίθετα δεν είναι.

Δεν λέω ότι ο Φερνάντο Τόρες θα είναι βασικός, λέω μόνο ότι είναι ένας παίκτης που δεν κρύβεται. Ξέρω ότι ο Τόρες είναι οπαδός της Ατλέτικο και μάλιστα θα έλεγα μεγάλος, είναι όμως επαγγελματίας.

Δεν έχω αμφιβολίες ότι αν αύριο βγει στο γήπεδο θα δώσει το μάξιμουμ για την Τσέλσι".

Διαβάστε τι είπε ο Σιμεόνε στη συνέντευξη Τύπου της Ατλέτικο Μαδρίτης.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ