CHAMPIONS LEAGUE

Σιμεόνε: ''Περιμένω ένα σφιχτό παιχνίδι"

Σιμεόνε: ''Περιμένω ένα σφιχτό παιχνίδι"

Ο Ντιέγο Σιμεόνε φαντάζεται το Ατλέτικο Μαδρίτης-Τσέλσι ένα σφιχτό ματς, ανανέωσε την εμπιστοσύνη του στον Κουρτουά και δεν πήρε θέση στα σενάρια για αντί-Μόγιες.

Ο τεχνικός των "ροχιμπλάνκος", κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου εκτίμησε ότι ο χαρακτήρας του ημιτελικού της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης θα επηρεάσει το παιχνίδι επαναλαμβάνοντας ότι η εμπιστοσύνη του στον Κουρτουά δεν έχει κλονιστεί εξαιτίας της ιδιαιτερότητας της αναμέτρησης.

"Δεν είμαστε ίδιοι, αλλά μοιάζουμε. Καλές άμυνες, ευθύ παιχνίδι, πλεονέκτημα στις στημένες φάσεις είναι μερικές από τις ομοιότητες που έχουμε με την Τσέλσι. Δεν κοιτάμε τι κάνει ο αντίπαλος. Εμείς είμαστε εμείς, ξέρουμε τα υπέρ και τα κατά μας και δεν εξαρτόμαστε από κανένα αντίπαλο. Ο αντίπαλος έχει έναν σπουδαίο προπονητή που ξέρει να χειρίζεται τέτοιες καταστάσεις. Ο Κουρτουά έχει όπως όλοι οι υπόλοιποι παίκτες ενθουσιασμό για ένα μεγάλο παιχνίδι. Είναι ένας ημιτελικός. Θα κριθεί στις λεπτομέρειες και στην καλύτερη τεχνική ποιότητα.

Δεν έχω αποφασίσει για την αρχική ενδεκάδα. Έχω κάποια αμφιβολία, θα την λύσω μετά την προπόνηση. Έχουμε παιχνίδι με την Τσέλσι, δεν περνάει από το μυαλό μας καμία άλλη σκέψη, ούτε φυσικά αυτό που είπατε (σ.σ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ). Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν ένας σύλλογος ισχυρός οικονομικά, όπως η Τσέλσι κάνει πρόταση για τον Ντιέγο Κόστα."

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ