CHAMPIONS LEAGUE

Τα 53 γκολ του Champions League

Τα 53 γκολ του Champions League

Το Sport24.gr συγκέντρωσε τα videos και από τα 16 ματς της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Απολαύστε και τα 53 γκολ που επιτεύχθηκαν

Το Sport24.gr συγκέντρωσε τα videos και από τα 16 ματς της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Μπορείτε παρακάτω να δείτε και τα 53 γκολ που που επιτεύχθηκαν, ενώ με ένα κλικ στα αποτελέσματα μεταφέρεστε στην αντίστοιχη ανασκόπηση...

Λεβερκούζεν - Μ. Γιουνάιτεντ 0-5, Σαχτάρ - Σοθιεδάδ 4-0

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκρίθηκε στους "16" του Champions League με εντυπωσιακό τρόπο, καθώς νίκησε με 5-0 την Μπάγερ μέσα στο Λεβερκούζεν.

Η Σαχτάρ προσπέρασε τους Γερμανούς και ανέβηκε στην 2η θέση, καθώς νίκησε με 4-0 την Σοθιεδάδ στο Ντόνετσκ.

Ρεάλ - Γαλατάσαράι 4-1, Γιουβέντους - Κοπεγχάγη 3-1

Η Ρεάλ νίκησε με 4-1 την Γαλατάσαράι και προκρίθηκε στους "16", ενώ έπαιζε μάλιστα με 10 παίκτες από το 26', λόγω αποβολής του Σέρχιο Ράμος.

Η Γιουβέντους πέρασε στην 2η θέση, καθώς νίκησε με 3-1 την Κοπεγχάγη, χάρη σε χατ-τρικ του Βιντάλ (με 2 πέναλτι) και μετά τη 1η της νίκη κρατά την πρόκριση στα χέρια της.

Παρί ΣΖ - Ολυμπιακός 2-1, Άντερλεχτ - Μπενφίκα 2-3

Με γκολ του Καβάνι στο 90' η Παρί Σεν-Ζερμέν νίκησε με 2-1 τον Ολυμπιακό, ενώ η Μπενφίκα επικράτησε με 3-2 της Άντερλεχτ στο Βέλγιο, με λυτρωτή επίσης στο 90' τον Ροντρίγκο

ΤΣΣΚΑ - Μπάγερν 1-3, Μάν. Σίτι - Πλζεν 4-2

Η Μπάγερν Μονάχου έκανε το "5 στα 5", καθώς νίκησε με 3-1 την ΤΣΣΚΑ στην Ρωσία και είναι η μόνη με το απόλυτο (το έχασε η Ατλέτικο).

Δεν εξασφάλισε όμως την πρώτη θέση, καθώς η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε με 4-2 την Βικτόρια Πλζεν, έχει 12 βαθμούς και αν νικήσει στο Μόναχο και καλύψει το 1-3 του πρώτου ματς θα τερματίσει πρώτη.

Βασιλεία - Τσέλσι 1-0, Στεάουα - Σάλκε 0-0

Η Βασιλεία πήρε την δεύτερη νίκη της στον όμιλο και αυτή επί της Τσέλσι, καθώς επικράτησε των Άγγλων με 1-0 στην Ελβετία.

Ήταν πολύ ανώτερη και λυτρώθηκε με γκολ του Σαλάχ στο 87', ενώ ανέβηκε στην 2η θέση, καθώς η Σάλκε έμεινε στο 0-0 με την Στεάουα στο Βουκουρέστι.

Ντόρτμουντ - Νάπολι 3-1, Άρσεναλ - Μαρσέιγ 2-0

Η Ντόρτμουντ ξεπέρασε τα αμυντικά της προβλήματα και νίκησε με 3-1 τη Νάπολι, κάνοντας σπουδαίο βήμα πρόκρισης, καθώς πήρε και καλό σκορ, αφού είχε χάσει με 1-2 στην Ιταλία.

Η Άρσεναλ διατηρήθηκε στην κορυφή, νικώντας με 2-0 την Μαρσέιγ, χάρη σε δύο γκολ του Γουίλσιρ, αλλά δεν έχει εξασφαλίσει πρόκριση.

Ζενίτ - Ατλέτικο 1-1, Πόρτο - Αούστρια 1-1

Η Ζενίτ χάρη σε εντυπωσιακό αυτογκόλ κατάφερε να μην ηττηθεί από την Ατλέτικο στην Αγία Πετρούπολη, αλλά διατηρήθηκε 2η, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη επίσης με 1-1 η Πόρτο με την Αούστρια.

Σέλτικ - Μίλαν 0-3, Άγιαξ - Μπαρτσελόνα 2-1

Η Μίλαν νίκησε με 3-0 την Σέλτικ μέσα στην Γλασκώβη, διατηρήθηκε στην 2η θέση και έβγαλε νοκ-άουτ τους Σκωτσέζους από την Ευρώπη (σίγουρα 4οι).

Ο Άγιαξ με εξαιρετική εμφάνιση και με 10 παίκτες από το 48' νίκησε με 2-1 την Μπαρτσελόνα, στην πρώτη ήττα με Χεράρδο Μαρτίνο στην πάγκο της (21ο ματς).

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ