CHAMPIONS LEAGUE

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ρεάλ 1-1

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ρεάλ 1-1

Με γκολ του Βέρνμπλουμ στο 93' η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ισοφάρισε σε 1-1 την Ρεάλ και κατάφερε να δώσει ενδιαφέρον στην ρεβάνς της Μαδρίτης (videos)

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε κοντά στην 7η νίκη της σε ισάριθμα ματς, αλλά τελικά η ΤΣΣΚΑ κατάφερε να πάρει την ισοπαλία με 1-1, χάρη σε γκολ του Πόντους Βέρνμπλουμ στο 93'.

Το γκολ του Σουηδού αμυντικού μέσου στο επίσημο ντεμπούτο του με την νέα του ομάδα δίνει έτσι ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην ρεβάνς του "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", ενώ η "βασίλισσα" είχε προηγηθεί στο 28' με το 4 γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στην διοργάνωση.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ρεάλ 1-1

Σκόρερς: 93' Βέρνμπλουμ / 28' Κρ. Ρονάλντο

Γήπεδο: "Λουζνίκι", Μόσχα

Διαιτητής: Μπιόρν Κούιπερς (Ολλανδία)

Την πρώτη καλή στιγμή την είχε η ΤΣΣΚΑ στο 7' με το γυριστό σουτ του Άλαν Ντζαγκόεβ, μετά την σέντρα του Σενίκοβ, να περνά λίγο άουτ.

Στο 14' ο Καρίμ Μπενζεμά τραυματίστηκε στον μηρό, έτσι τον αντικατέστησε στο 16' ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν.

Ένα λεπτό μόλις μετά την είσοδό του στο ματς ο Αργεντινός έχασε την πρώτη ευκαιρία της Ρεάλ, η οποία ήταν διπλή, καθώς μετά το σουτ του Ιγκουαΐν ο Τσεπτσουγκόβ απέκρουσε και το σουτ του Κεντίρα εν συνεχεία.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο άνοιξε το σκορ στο 28' για τους Ισπανούς με αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή, έπειτα από την αποτυχία του Τόσιτς να απομακρύνει την μπάλα.

Ο Χοσέ Καγεχόν απείλησε στο 52', αποφεύγοντας δύο αντιπάλους μέσα στην περιοχή από αριστερά, πλάσαρε με το δεξί, αλλά απέκρουσε με το πόδι ο Τσεπτσουγκόβ.

Στο 76' η Ρεάλ έχασε δύο ευκαιρίες, αρχικά με την κεφαλιά του Σέρχιο Ράμος να μπλοκάρει ο τερματοφύλακας της ΤΣΣΚΑ, ο οποίος στην επόμενη φάση σταμάτησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε τετ-α-τετ (κόρνερ), με τον Πορτογάλο να έχει τροφοδοτήσει με εξαιρετική πάσα ο Τσάμπι Αλόνσο.

Στο 84' ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν οφ-σάιντ, το οποίο δεν δόθηκε και εν συνεχεία το σουτ του CR7 πέρασε δίπλα από δεξί δοκάρι του Τσεπτσουγκόβ.

Ενώ όλα έδειχναν πως η Ρεάλ θα κάνει το "7 στα 7" και θα πάρει την 28η νίκη της στα τελευταία 31 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, ο Πόντους Βέρνμπλουμ ισοφάρισε σε 1-1 στο 3ο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο Σουηδός μέσος σκόραρε με κοντινό σουτ έπειτα από φάση διαρκείας και κεφαλιά πάσα του Αλεκσέι Μπερεζούτσκι.

ΤΣΣΚΑ: Τσεπτσουγκόβ, Αλεκσέι Μπερεζούτσκι, Ιγκνασέβιτς, Βασίλι Μπερεζούτσκι, Σενίκοβ, Βέρνμπλουμ, Αλντόνιν (68' Χόντα), Μούσα (64' Ολίσε), Τόσιτς (82' Νέτσιντ), Ντζαγκόεβ, Ντουμπιά.

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Αρμπελόα, Σέρχιο Ράμος, Πέπε, Φάμπιο Κοεντράο, Κεντίρα, Τσάμπι Αλόνσο, Μεσούτ Εζίλ (85' Ραούλ Αλμπιόλ), Χοσέ Καγεχόν (75' Κακά), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (16' Ιγκουαΐν).

Ο πίνακας των σκόρερς

7 γκολ

Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)

6 γκολ

Μάριο Γκόμεθ (Μπάγερν)

5 γκολ

Αλεξάντερ Φράι (Βασιλεία)

Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς (Μίλαν)

Μπαφετιμπί Γκομίς (Λιόν)

Ρομπέρτο Σολδάδο (Βαλένθια)

Σεϊντού Ντουμπιά (ΤΣΣΚΑ)

Ρομάν Σιρόκοβ (Ζενίτ)

Έντινσον Καβάνι (Νάπολι)

4 γκολ

Χοσέ Καγεχόν (Ρεάλ)

Πέδρο (Μπαρτσελόνα)

Όσκαρ Καρντόσο (Μπενφίκα)

Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ)

Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ)

Χουλκ (Πόρτο)

*ασίστ: 5 Νικολάς Γκαϊτάν (Μπενφίκα), 4 Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ) και Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ρεάλ 1-1

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΤΣ....

1ο ημίχρονο

2ο ημίχρονο

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ