ΚΥΠΡΟΣ

Διορία σε Μπάγεβιτς από την Κ.Ο.Π!

Διορία σε Μπάγεβιτς από την Κ.Ο.Π!
Μπάγεβιτς INTIME SPORTS

Με ανακοίνωση της η διοργανώτρια αρχή της κυπριακής λίγκας καλεί τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να τακτοποιήσει το πρόβλημα που έχει με την άδεια του διπλώματος προπονητή, καθώς δεν θα του επιτρέψει να ξανακάτσει στον πάγκο της Ομόνοιας!

Σε μπελάδες φαίνεται πως έχει μπει ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς, με το δίπλωμα προπονητικής που κατέχει, καθώς η ομοσπονδία της Κύπρο εξέδωσε ανακοίνωση για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, αν ο κ. Μπάγεβιτς δεν ανανεώσει την άδεια του μέχρι τις 10 του Απριλίου, τότε δεν θα του επιτραπεί να ξανακάτσει στον πάγκο της Ομόνοιας.

" Το Δ.Σ. της ΚΟΠ προτρέπει το σωματείο Ομόνοια να φροντίσει, ώστε ο κ. Μπάγεβιτς να εξασφαλίσει ανανέωση του πιστοποιητικού που κατέχει μέχρι 10 Απριλίου 2011, οπότε και λήγει, με τους όρους που αναγράφονται στην τελευταία επιστολή της ΕΠΟ. Σε περίπτωση που ο κ. Μπάγεβιτς δεν εξασφαλίσει την ανανέωση του πιστοποιητικού, δεν θα δικαιούται να ευρίσκεται στον πάγκο της Ομόνοιας σε τυχόν ευρωπαϊκούς αγώνες και στο Πρωτάθλημα της ΚΟΠ περιόδου 2011/2012".

Επίσης για την υπόθεση αναφέρει:

" Πρώτον, ότι ο κ. Μπάγεβιτς δεν κατέχει το δίπλωμα UEFA-PRO. Δεύτερον, ότι κατέχει πιστοποιητικό αναγνώρισης ικανότητας και εμπειρίας που εκδόθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ από το 2008. Τρίτον, ότι με βάση τα πιο πάνω και την προκήρυξη του Πρωταθλήματος ΚΟΠ ο κ. Μπάγεβιτς δεν πληροί τα κριτήρια πρώτου προπονητή Σωματείου Α' Κατηγορίας. Τέταρτον, ότι, με την αναγνώριση ικανότητας και εμπειρίας που έχει ο κ. Μπάγεβιτς, η Ομόνοια ικανοποιεί τα κριτήρια αδειοδότησης της ΟΥΕΦΑ.

Συνεπώς, βάσει των πιο πάνω διαπιστώσεων, το ΔΣ της ΚΟΠ αποφάσισε να τροποποιήσει την προκήρυξη με τρόπο που να αντανακλά επακριβώς τα άρθρα των κριτηρίων περί προπονητών Α' Κατηγορίας, καθώς υπάρχει διάσταση μεταξύ κριτηρίων ΟΥΕΦΑ και προκήρυξης ΚΟΠ
".

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ