ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

"Έτοιμος για Καμπιονάτο ο Σαμαράς"

"Έτοιμος για Καμπιονάτο ο Σαμαράς"

Ιταλική ιστοσελίδα φιλοξενεί δηλώσεις του μάνατζερ του Γιώργου Σαμαρά ο οποίος αποκαλύπτει ότι σύλλογοι της Serie A έχουν έρθει σε επαφή μαζί του για τον πελάτη του.

Η Σέλτικ παραχωρεί τον Γιώργο Σαμαρά και ο μάνατζερ του, Γρηγόρης Ιωαννίδης, επιβεβαίωσε στην ιστοσελίδα Mediagol.it τόσο αυτή την είδηση όσο και το ενδιαφέρον που έχουν δείξει ιταλικές ομάδες για τον Έλληνα στράικερ.

Μάλιστα ο μάνατζερ του τονίζει ότι ο πελάτης του έχει όλα τα προσόντα να αγωνιστεί στο Καμπιονάτο, ενώ δεν θέλησε να αποκαλύψει αν μία από τις ομάδες που τον πλησίασαν ήταν η Παλέρμο.

« Δεν μπορώ να πω ότι έχω μιλήσει με την Παλέρμο, αλλά διάφοροι σύλλογοι έχουν έρθει σε επαφή μαζί μου. Θεωρώ ότι είναι έτοιμος να παίξει στην Ιταλία. Όλοι ξέρουν ότι έχει καλή τεχνική κατάρτιση, ότι είναι γρήγορος αλλά και ικανός τόσο στον αέρα όσο και με την μπάλα στα πόδια. Είναι ένας μοντέρνος επιθετικός», σχολίασε ο Γρηγόρης Ιωαννίδης ο οποίος στη συνέχεια μίλησε και για τις προθέσεις της Σέλτικ: « Ο Σαμαράς Βρίσκεται στην λίστα με τους παίκτες που μπορούν να φύγουν. Αυτό μπορώ να το επιβεβαιώσω».

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ