ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Νέα σενάρια για Σαμαρά

Celtic's Georgios Samaras (L) watches the ball as Rangers' Kirk Broadfoot challenges during their Scottish Premier League 'Old Firm' soccer match at Celtic Park stadium in Glasgow, Scotland January 3, 2010. REUTERS/David Moir (BRITAIN - Tags: SPORT SOCCER)
Celtic's Georgios Samaras (L) watches the ball as Rangers' Kirk Broadfoot challenges during their Scottish Premier League 'Old Firm' soccer match at Celtic Park stadium in Glasgow, Scotland January 3, 2010. REUTERS/David Moir (BRITAIN - Tags: SPORT SOCCER) REUTERS

Η Γουέστ Μπρόμγουιτς επιμένει για την απόκτηση του Γιώργου Σαμαρά από την Σέλτικ την περίοδο του Ιανουαρίου, σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο καθώς ο προπονητής της Ρομπέρτο Ντι Ματέο τον έχει στην κορυφή της λίστας του.

Η αγγλική ομάδα θα κινηθεί για την απόκτηση επιθετικού και ο διεθνής άσος είναι το πρώτο όνομα που εξετάζουν οι ιθύνοντες του συλλόγου.

Ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι, έχει συμβόλαιο με την Σέλτικ έως το τέλος της σεζόν και από τον Ιανουάριο θα έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του.

Ο Γιώργος Σαμαράς αγωνίστηκε στο παρελθόν στην Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας πετύχει οκτώ γκολ σε 53 συμμετοχές πριν μετακομίσει στη Σέλτικ αρχικά ως δανεικός το 2008.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ