PREMIER LEAGUE

Άλαρνταϊς: "Να χαλάσουμε το πάρτι της Σίτι"

Άλαρνταϊς: "Να χαλάσουμε το πάρτι της Σίτι"

Ο Σαμ Άλαρνταϊς έκανε δηλώσεις και ανέφερε πως θέλει να πάρει το πρωτάθλημα η Λίβερπουλ και η Γουέστ Χαμ θα προσπαθήσει να χαλάσει το πάρτι τίτλου της Μάντσεστερ Σίτι.

Έναν... σύμμαχο βρήκε η Λίβερπουλ στο πρόσωπο του Σαμ Άλαρνταϊς ενόψει της μάχης τίτλου που δίνει με τη Μάντσεστερ Σίτι. Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο προπονητής της Γουέστ Χαμ είπε πως θέλει να δει τον Στίβεν Τζέραρντ να σηκώνει τον τίτλο και πως η ομάδα του θα κάνει ό,τι μπορεί για να χαλάσει το πάρτι τίτλου των "Πολιτών" την Κυριακή.

Οι "ρεντς" του Μπρένταν Ρότζερς θέλουν μόνο νίκη απέναντι στη Νιουκάστλ στο "Άνφιλντ" και την ίδια περιμένουν τα "σφυριά" να φύγουν με τη νίκη από το Μάντσεστερ προκειμένου να πανηγυρίσουν το τρόπαιο. Ναι, δεν είναι το πιθανότερο αυτό, εντούτοις ο Άλαρνταϊς τάσσεται στο πλάι της Λίβερπουλ.

"Από μια προσωπική ματιά, θα ήθελα να το σηκώσει ο Στίβεν Τζέραρντ. Είναι το τελευταίο πράγμα που δεν έχει πετύχει με τη Λίβερπουλ, αλλά αναμφίβολα άφησαν το τρόπαιο να γλιστρήσει από τα χέρια τους. Από άποψη φόρμας και θέσης στη βαθμολογία, η Μάντσεστερ Σίτι έχει τον πρώτο λόγο", ανέφερε αρχικά ο προπονητής της Γουέστ Χαμ.

Βέβαια, η παράδοση μόνο καλή δεν είναι για τους Λονδρέζους στις φετινές αναμετρήσεις με τη Σίτι, όπου έχουν ηττηθεί με 3-0, 6-0 και 3-1 σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Εντούτοις, ο κόουτς της ομάδας θέλει να χαλάσει το "πάρτι" για την ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι.

"Ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολο να τους αντιμετωπίσουμε εκεί και να τους κοντράρουμε. Πρέπει να βγούμε έξω και να δώσουμε την καλύτερη προσπάθειά μας, ώστε να τους αποτρέψουμε από το να πάρουν το πρωτάθλημα. Θα είναι πολύ δύσκολο. Διαθέτουν την καλύτερη ομάδα εντός έδρας στο πρωτάθλημα. Το ρεκόρ τους είναι φανταστικό και διαθέτουν φοβερούς παίκτες.

Κάθε παίκτης μπορεί να βγει και να δώσει τον καλύτερό του εαυτό, διότι ξέρουμε ότι έχουμε μείνει, επομένως ας βγούμε στον αγωνιστικό χώρο για να χαλάσουμε το πάρτι της Μάντσεστερ Σίτι", κατέληξε ο Άγγλος προπονητής.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ