PREMIER LEAGUE

"Δεν πουλάμε τον Μόντριτς"

"Δεν πουλάμε τον Μόντριτς"

Ανακοίνωση στην οποία τονίζεται ότι δεν θα επιτραπεί στον Λούκα Μόντριτς να πάει στην Τσέλσι ή σε κάποια άλλη ομάδα αυτό το καλοκαίρι, εξέδωσε ο πρόεδρος της Τότεναμ Ντάνιελ Λέβι.

Λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση συνέντευξης του Λούκα Μόντριτς, όπου καταστούσε σαφή την επιθυμία του να πάρει μεταγραφή στην Τσέλσι για να διεκδικήσει περισσότερους τίτλους, η Τότεναμ έσπευσε να... προσγειώσει τον Κροάτη άσο μέσω ανακοίνωσης του προέδρου της.

"Θέλω να το κάνω απόλυτα σαφές, όπως έχω πει και προηγουμένως, ότι κανείς από τους παίκτες κλειδιά μας δεν θα πουληθεί αυτό το καλοκαίρι.

Χτίζουμε μία ομάδα για το μέλλον που να παίζει σταθερά σε υψηλό επίπεδο και είναι σημαντικό να διατηρούμε στις τάξεις μας ποιοτικούς παίκτες", τόνισε ο Λέβι μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα των "σπιρουνιών", και συμπλήρωσε:

"Σεβόμενοι τον Λούκα Μόντριτς, δεν είμαστε διατεθειμένοι να τον πουλήσουμε, σε οποιαδήποτε τιμή, στην Τσέλσι ή σε κάποια άλλη ομάδα.

Ξεκαθαρίσαμε γραπτώς τη θέση μας στην Τσέλσι. Εκείνοι επέλεξαν να μας αγνοήσουν και ακολούθως δημοσιοποίησαν την προσφορά τους.

Σας επαναλαμβάνω ότι δεν θα μπούμε με διαπραγματεύσεις με κανέναν σύλλογο αναφορικά με τον Λούκα. Θεωρούμε ότι το θέμα έχει κλείσει".

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές της εβδομάδας η Τσέλσι έκανε πρόταση 22.000.000 λιρών για τον παίκτη που δεν έγινε αποδεκτή από την Τότεναμ, με τις πληροφορίες από το Νησί να θέλουν τους "μπλε" να επανέρχονται με νέα προσφορά ύψους 30.000.000 λιρών για τον 25χρονο Κροάτη μέσο.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ