PREMIER LEAGUE

Μαντσίνι: "Ο Μπαλοτέλι πρέπει να αλλάξει"

Μαντσίνι: "Ο Μπαλοτέλι πρέπει να αλλάξει"

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Ρομπέρτο Μαντσίνι, προειδοποίησε τον Μάριο Μπαλοτέλι να αλλάξει τη συμπεριφορά του, στην περίπτωση που θέλει να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Premier league.

Η αγωνιστική εικόνα του Μάριο Μπαλοτέλι δεν είναι μέχρι στιγμής αυτή που περίμεναν οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Σίτι. Ο "super Mario", έχει αγωνιστεί μόλις σε τέσσερα ματς με την φανέλα των "πολιτών", ενώ συχνά πυκνά υπάρχουν αρκετά δημοσιεύματα που του ασκούν έντονη κριτική.

Ο τεχνικός της Σίτι, Ρομπέρτο Μαντσίνι, με δηλώσεις του θέλησε να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου, λέγοντάς του:

" Πρέπει να αλλάξει τη νοοτροπία του. Πρέπει να σκέφτεται το παιχνίδι, επειδή έτσι μπορεί να σκοράρει σε κάθε αγώνα. Δεν μπορεί μιλάει στο διαιτητή. Χρειάζεται να σκέφτεται τη δουλειά του, επειδή μπορεί να κάνει τη διαφορά στον αγωνιστικό χώρο", είπε αρχικά ο Μαντσίνι, ο οποίος στη συνέχεια σχολίασε τις φήμες που τον ήθελαν να τρώει με παράγοντες της Μίλαν:

" Στον κόσμο υπάρχουν αρκετοί ηλίθιοι άνθρωποι. Δεν ανησυχώ γι' αυτό επειδή είναι δυνατός χαρακτήρας. Στο Μιλάνο υπάρχει ένα εστιατόριο όπου όλοι οι ποδοσφαιριστές της Μίλαν και της Ίντερ πάνε εκεί. Αυτό είναι φυσιολογικό. Ωστόσο, πρέπει να αρχίζει να παίζει πριν φύγει. Έχει συμβόλαιο πέντε ετών και έχει παίξει μόλις σε τέσσερις ματς".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ