PREMIER LEAGUE

Μπαλοτέλι: "Δεν είμαι κακό παιδί"

Μπαλοτέλι: "Δεν είμαι κακό παιδί"

O Μάριο Μπαλοτέλι αποκάλυψε ότι επέλεξε τη Μάντσεστερ Σίτι λόγω του Ρομπέρτο Μαντσίνι, κατά την επίσημη παρουσίασή του από τους "πολίτες", ενώ παράλληλα αρνήθηκε τον χαρακτηρισμό "κακό παιδί" που του έχει αποδωθεί στην Ιταλία.

"Ήταν εδώ και πολύ καιρό που ήθελα να έρθω εδώ στο Μάντσεστερ, υπήρχαν πολλές ομάδες που με ήθελαν αλλά ήμουν ξεκάθαρος μέσω του μάνατζέρ μου, ήθελα τη Σίτι και για τον κύριο Μαντσίνι. Ήταν σημαντικός παράγοντας, αν δεν ήταν αυτός δεν θα είχα έρθει εδώ.

Μου έδειξε μεγάλη εμπιστοσύνη, τώρα πρέπει να τον ξεπληρώσω", τόνισε στις δηλώσεις του ο 20άχρονος Ιταλός επιθετικός, για να προσθέσει:

"Μετά από το Ίντερ-Μπαρτσελόνα αποφάσισα να φύγω. Κάθε ημέρα, μετά από εκείνο το παιχνίδι, υπήρχαν ολόκληρες σελίδες για μένα μέσα στις εφημερίδες, ήταν μία κατάσταση ανυπόφορη.

Είπα στον μάνατζέρ μου ότι δεν μπορούσα πλέον να ζήσω στο Μιλάνο και ότι ήθελα να φύγω. Με σχεδόν όλους τους συμπαίκτες μου στην Ίντερ είχα καλή σχέση, άφησα την Ίντερ για εξωγενείς παράγοντες. Ο Μοράτι δεν ήταν χαρούμενος που έφυγα.

Έχω καλές αναμνήσεις από εκείνον, εάν τον έβλεπα τυχαία στο δρόμο είμαι σίγουρος ότι με χαρά θα μου προσέφερε κάτι.


"Δεν θα υπάρχει ρατσισμός στην Αγγλία"
Όσον αφορά στις διαφορές ιταλικού και αγγλικού ποδοσφαίρου, στάθηκε στο φαινόμενο του ρατσισμού που τον "ταλαιπώρησε" στο διάστημα της θητείας του στο Καμπιονάτο με τη φανέλα των "νερατζούρι".

"Πιστεύω ότι εδώ στην Αγγλία δεν υπάρχει ρατσισμός. Στην Ιταλία αντιμετώπισα τέτοια φαινόμενα δύο με τρεις φορές, είναι πράγματα που δεν πρέπει να συμβαίνουν και που δεν θα ήθελα να δω εδώ, αλλά δεν πιστεύω ότι θα συμβούν.

Για έναν επιθετικό είναι πιο εύκολο να παίζω εδώ παρά στην Ιταλία όπου υπάρχει πολλή τακτική. Δεν λυπάμαι που άφησα το ιταλικό ποδόσφαιρο, λυπάμαι μόνο που άφησα πίσω την οικογένεια και τους φίλους μου. Παραμένω πάντως Ιταλός, αν και παίζω στην Αγγλία.

Ήταν πολύ μεγάλο το συναίσθημα να κάνω ντεμπούτο με την Εθνική Ιταλίας, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να φοράς αυτή τη φανέλα. Εδώ λένε ότι είμαι κακό παιδί; Μα όχι... είμαι μόνο λίγο ζωηρός".

"Θα γίνει σπουδαίος σε παγκόσμιο επίπεδο"
Από την πλευρά του ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το νέο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της Μάντσεστερ Σίτι, κάνοντας την πρόβλεψη ότι μπορεί να εξελιχτεί σε παίκτη παγκοσμίου επιπέδου.

"Γνωρίζω τον Μάριο επειδή έκανε το ντεμπούτο του στη Serie A με εμένα προπονητή όταν ήταν 17 ετών, δεν πιστεύω ότι θα έχω προβλήματα μαζί του.

Δούλεψα για έναν χρόνο μαζί του και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Πιστεύω ότι η φήμη που τον ακολουθεί είναι ένα μεγάλο λάθος, είναι ένα σοβαρό παιδί. Για μας ο Μάριο θα είναι ένας μεγάλος παίκτης, θα είναι ένα λαμπρό μέλλον.

Θα χρειαστεί μερικές εβδομάδες για να προσαρμοστεί, αλλά έχει ό,τι χρειάζεται για να γίνει ένας μεγάλος παίκτης στο μέλλον: είναι νέος, γρήγορος, με καλή τεχνική, έχει όλες τις δυνατότητες να γίνει μεγάλος παίκτης σε παγκόσμιο επίπεδο".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ