PREMIER LEAGUE

Πήρε Μάγκατ η Φούλαμ

Πήρε Μάγκατ η Φούλαμ

Νέο προπονητή θα έχουν πλέον οι Κώστας Μήτρογλου και Γιώργος Καραγκούνης, καθώς οι Λονδρέζοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Γερμανού.

Το τελευταίο της χαρτί στη μάχη που δίνει για να παραμείνει στην Premier League φαίνεται πως παίζει η Φούλαμ, η οποία μετά την ήττα από τη Λίβερπουλ προχώρησε σε αλλαγή προπονητή. Εκλεκτός της διοίκησης ο Φέλιξ Μάγατ, ο οποίος υπέγραψε για 1,5 χρόνο.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που καλωσορίζω τον Φέλιξ Μάγκατ στη Φούλαμ. Ο Φέλιξ έχει διακριθεί πολλές φορές στην Bundesliga και επιθυμεί να πετύχει και στην Barclays Premier League με τη Φούλαμ. Είμαι εντυπωσιασμένος με τη φήμη που έχει ο Φέλιξ στο να σώζει ομάδες, πολλές φορές και στο τέλος της σεζόν. Γνωρίζει τι ακριβώς του ζητάμε και έχει ξεκαθαρίσει πως είναι έτοιμος για την ευκαιρία που του δίνεται" δήλωσε μεταξύ άλλων ο Σαχίντ Καν, ιδιοκτήτης του συλλόγου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μάγκατ έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με δύο Έλληνες αμυντικούς, τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και τον Σωτήρη Κυργιάκο, αλλά και με τους Βασίλη Πλάτσικα, Άγγελο Χαριστέα και Γιάννη Αμανατίδη.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ