PREMIER LEAGUE

Βιεϊρά: "Δεν έχει αλλάξει ο Τέβες"

Βιεϊρά: "Δεν έχει αλλάξει ο Τέβες"

Ο Πατρίκ Βιεϊρά σε δηλώσεις του τόνισε ότι η συμπεριφορά του Κάρλος Τέβες δεν έχει αλλάξει παρά την αρνητική στάση της διοίκησης στην επιθυμία του παίκτη να αποχωρήσει από το σύλλογο.

Πρόσφατα, ο Αργεντινός με έγγραφη δήλωση του κοινοποίησε την επιθυμία του να αποχωρήσει από τους "πολίτες" επειδή έχουν κλονιστεί οι σχέσεις του με ανθρώπους της διοίκησης.

Ωστόσο, η διοίκηση του αγγλικού συλλόγου δεν επιθυμεί να ανάψει το πράσινο φως στην αποχώρηση του παίκτη, γεγονός που δεν έχει αλλάξει τη στάση του Τέβες, σύμφωνα με τον Βιεϊρά.

Ο Γάλλος αμυντικός χαφ με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ξεκαθάρισε ότι: " Ο παίκτης δεν μιλάει γι αυτό το γεγονός. Είναι ο ίδιος Κάρλος τις τελευταίες μέρες με αυτόν που ήταν στην αρχή της χρονιάς".

Σημειώνεται, ότι ο τεχνικός της ομάδας, Ρομπέρτο Μαντσίνι, υπολογίζει στις υπηρεσίες του ποδοσφαιριστή του, ενώ προσπαθεί να του αλλάξει την γνώμη και να παραμείνει στην ομάδα. Ο Τέβες έχει καταφέρει να πετύχει δέκα τέρματα σε 15 ματς που έχει αγωνιστεί.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ