ΑΓΓΛΙΑ

Δώρο Φόστερ στην Γουέστ Χαμ

Δώρο Φόστερ στην Γουέστ Χαμ

Η Γουέστ Χαμ νίκησε με 2-1 την Μπέρμιγχαμ στον 1ο ημιτελικό του αγγλικού Λιγκ Καπ χάρη στο τραγικό λάθος του Μπεν Φόστερ

Ο Μαρκ Νομπλ άνοιξε το σκορ για τα "σφυριά" στο 13' με δυνατό διαγώνιο σουτ, ενώ απάντησε ο Λίαμ Ρίντζγουελ στο 55' με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σεμπάστιαν Λάρσον.

Η Γουέστ Χαμ στο 59' έμεινε με δέκα παίκτες μετά από αποβολή του Βίκτορ Ομπίνα για σκληρό φάουλ στον Λάρσον, αλλά στο 80' Κάρλτον Κόουλ χάρισε την νίκη στην ομάδα του και το προβάδισμα για πρόκριση στην τελικό.

Ο Κόουλ έκανε ένα αδύναμο πλασέ από το ύψος του πέναλτι στο κέντρο του τέρματος και ο Φόστερ... κατάφερε δεχτεί το γκολ, αντιδρώντας με αστείο τρόπο.

Στο άλλο ζευγάρι της ημιτελικής φάσης η Ίπσουϊτς υποδέχεται την Άρσεναλ στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση το βράδυ της Τετάρτης.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Γκριν, Ρέιντ, Τόμκινς, Άπσον, Σπέκτορ, Φομπέρ, Πάρκερ, Νομπλ (90' Κόβατς), Ριρς (74' Χάινς), Πικιόν (73' Κάρλτον Κόουλ), Ομπίνα.
ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ: Φόστερ, Καρ, Ρότζερ Τζόνσον, Ρίντζγουελ, Σκοτ Νταν (46' Μέρφι), Σεμπάστιαν Λάρσον (87' Ζίγκιτς), Γκάρντνερ, Φέργκιουσον, Φάχεϊ, Χλεμπ (83' Μποσεζούρ), Τζέρομ.

Γουέστ Χαμ - Μπέρμιγχαμ 2-1

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ