ΑΓΓΛΙΑ

Λογικός αποκλεισμός

MANCHESTER, ENGLAND - JANUARY 09:  Referee Howard Webb shows Steven Gerrard of Liverpool a red card following his challenge on Michael Carrick of Manchester United during the FA Cup sponsored by E.ON 3rd round match between Manchester United and Liverpool at Old Trafford on January 9, 2011 in Manchester, England. (Photo by Alex Livesey/Getty Images)
MANCHESTER, ENGLAND - JANUARY 09: Referee Howard Webb shows Steven Gerrard of Liverpool a red card following his challenge on Michael Carrick of Manchester United during the FA Cup sponsored by E.ON 3rd round match between Manchester United and Liverpool at Old Trafford on January 9, 2011 in Manchester, England. (Photo by Alex Livesey/Getty Images) GETTY IMAGES

Με την εκτέλεση πέναλτι του Ράιαν Γκιγκς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε την Λίβερπουλ με 1-0 στο ντεμπούτο του Κένι Νταλγκλίς και την απέκλεισε από το FA Cup (videos)

Μοιραίος πάντως για τους "κόκκινους" ήταν ο αρχηγός της, ο Στίβεν Τζέραρντ, καθώς στο 32' αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό φάουλ στον Μάικλ Κάρικ.

Το πράγματα πήγαν άσχημα για την Λίβερπουλ από το πρώτο λεπτό, καθώς ο Χάουαρντ Γουέμπ έδωσε πέναλτι μόλις στα 30'' μετά την σέντρα, έπειτα από ανατροπή του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ από τον Ντάνιελ Άγκερ.

Ο Ράιαν Γκιγκς ανέλαβε την εκτέλεση στο 2', ο Πέπε Ρέινα έπεσε σωστά αλλά δεν κατάφερε να αποκρούσει και ο Ουαλός άνοιξε το σκορ.

Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον κυριάρχησε και ο καλύτερο παίκτης του αγώνα ήταν ο Πέπε Ρέινα, κάτι που λέει πολλά για την εικόνα της Λίβερπουλ.

ΜΑΝ.ΓΙΟΥΝ: Κούστσακ, Ραφαέλ, Ρίο Φέρντιναντ, Έβανς, Εβρά, Κάρικ, Φλέτσερ (62' Άντερσον), Νανί, Γκιγκς, Μπερμπάτοφ, Χαβιέρ Ερνάντες (75' Όουεν).
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Ρέινα, Κέλι, Σκρτελ, Άγκερ, Φάμπιο Αουρέλιο, Λούκας, Ραούλ Μεϊρέλες (60' Σέλβεϊ), Τζέραρντ, Κάιτ, Μάξι Ροντρίγκες (60' Μπάμπελ), Τόρες (77' Ν'Γκογκ).
*κόκκινη 32' Τζέραρντ

Ξύπνησε στο 2ο η Τότεναμ

Η Τότεναμ... ξύπνησε στο στο δεύτερο ημίχρονο και νίκησε με 3-0 την Τσάρλτον στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" για να πάρει την πρόκριση.

Ο 19άχρονος Άγγλος, Άντρος Τάουνσεντ, έκανε ντεμπούτο στην 11άδα και μάλιστα σκόραρε για να ανοίξει το σκορ στο 49', ενώ ο Τζερμέιν Ντεφόε πέτυχε τα άλλα δύο τέρματα στο 58' και το 60'.

"Ξεμπούκωσε" η Τσέλσι

Η Τσέλσι θυμήθηκε πως είναι να νικάς και ειδικά με πολλά γκολ, καθώς νίκησε με 7-0 την Ίπσουϊτς στο "Στάμφορντ Μπριντζ".

Δύο γκολ πέτυχαν οι Στάριντζ και Λάμπαρντ, από ένα οι Καλού και Ανελκά, ενώ το 3ο ήταν αυτογκόλ του Έντουαρντς.

Το εντυπωσιακό στοιχείο είναι ο Μάρτιν Φούλοπ, ο Ούγγρος τερματοφύλακας της Ίπσουϊτς, πέρσι έπαιζε στην Σάντερλαντ και είχε αγωνιστεί στο "Στάμφορντ Μπριντζ" στην ήττα της ομάδας του με 2-7, έτσι στις 2 τελευταίες επισκέψεις εκεί έχει δεχτεί 14 γκολ!

Σε ρεβάνς η Σίτι με Λέστερ

Η Μάντσεστερ Σίτι αναδείχθηκε ισόπαλη με την Λέστερ (2-2) και έτσι το ζευγάρι θα κριθεί σε ρεβάνς στο "Σίτι οφ Μάντσεστερ.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 1' με τον Μπαμπά, ο Μίλνερ ισοφάρισε στο 23' και ολοκλήρωσε την ανατροπή ο Τέβες στο 45' με εξαιρετικό "τακουνάκι", αλλά ο Κινγκ διαμόρφωσε το τελικό 2-2 στο 64', μετά από τραγικό λάθος του Χαρτ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του 3ου γύρου:

Σάββατο
Άρσεναλ - Λιντς 1-1
Μίλγουολ - Μπέρμιγχαμ 1-4
Μπέρνλεϊ - Πορτ Βέιλ 4-2
Κόβεντρι - Κρίσταλ Πάλας 2-1
Μπρίστολ Σίτι - Σέφιλντ Γουέντσντεϊ 0-3
Φούλαμ - Πίτερμπορο 6-2
Ντόνκαστερ - Γουλβς 2-2
Μπράιτον - Πόρτσμουθ 3-1
Χάντερσφιλντ - Ντόβερ 2-0
Γουέστ Χαμ - Μπάρνσλεϊ 2-0
Ρέντινγκ - Γουέστ Μπρομ 1-0
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Άστον Βίλα 1-3
Μπόλτον - Γιορκ Σίτι 2-0
Μπλάκμπερν - ΚΠΡ 1-0
Σουόνσι - Κόλτσεστερ 4-0
Μπέρτον - Μίντλεσμπρο 2-1
Σαουθάμπντον - Μπλάκπουλ 2-0
Γουότφορντ - Χαρτλπουλ 4-1
Σάντερλαντ - Νοτς Κάουντι 1-2
Σκάνθορπ - Έβερτον 1-5
Χαλ - Γουΐγκαν 2-3
Στόουκ - Κάρντιφ 1-1
Πρέστον - Νότιγχαμ Φόρεστ 1-2
Νόριτς - Λέιτον Όριεντ 0-1
Τορκί - Καρλάιλ 1-0
Στίβενεϊτζ - Νιούκαστλ 3-1

Κυριακή
Μάντσεστερ Γ. - Λίβερπουλ 1-0
Τότεναμ - Τσάρλτον 3-0
Τσέλσι - Ίπσουϊτς 7-0
Λέστερ - Μάντσεστερ Σίτι 2-2

Δευτέρα
Κρόουλι - Ντέρμπι (22:00)

Τρίτη
Γουΐκομπ - Χέρεφορντ ή Λίνκολν

Μάντσεστερ Γ. - Λίβερπουλ 1-0

Τσέλσι - Ίπσουϊτς 7-0

Λέστερ - Μάν. Σίτι 2-2


l1-0m

Simão | Myspace Video

l1-1m

Simão | Myspace Video

l1-2m

Simão | Myspace Video

l2-2m

Simão | Myspace Video
TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ