ΑΓΓΛΙΑ

Μπέλαμι, ο ρέκορντμαν της Premier League

Μπέλαμι, ο ρέκορντμαν της Premier League

Ο Κρεγκ Μπέλαμι έγινε κομμάτι της ιστορίας της Premier League καθώς με το γκολ του κόντρα στη Νόριτς έγινε ο πρώτος παίκτης που έχει σκοράρει με επτά διαφορετικές ομάδες! Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο Κρεγκ Μπέλαμι αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες "σταθερές αξίες" στο αγγλικό πρωτάθλημα έχοντας μία καριέρα τόσων ετών και μάλιστα σε πολλούς διαφορετικούς συλλόγους, ωστόσο από το απόγευμα του Σαββάτου και μετά μπορεί να υπερηφανεύεται πως είναι κάτοχος ενός μοναδικού ρεκόρ.

Με το τέρμα που πέτυχε στο εντός έδρας αγώνα της Κάρντιφ κόντρα στη Νόριτς, όχι μόνο βοήθησε την ομάδα του να φτάσει στη νίκη μετά από 4 διαδοχικές ήττες ( 2-1 με ανατροπή ) αλλά πανηγύρισε και το πρώτο τέρμα του με τους "blue birds".

Γκολ με το οποίο γράφτηκε αυτόματα το όνομά του στα βιβλία της ιστορίας της Premier League καθώς έγινε ο πρώτος που σκοράρει με επτά διαφορετικούς συλλόγους: είχαν προηγηθεί οι Κόβεντρι, Νιούκαστλ, Μπλάμπερν, Λίβερπουλ, Γουέστ Χαμ και Μάντσεστερ Σίτι.

Η διοργανώτρια αρχή έκανε μάλιστα ένα ξεχωριστό τιτίβισμα στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, παρουσιάζοντας τον Ουαλό επιθετικό σε πανηγυρικά στιγμιότυπα και με τις επτά αυτές ομάδες.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ