ΑΓΓΛΙΑ

«Όλα άρχισαν στον Ολυμπιακό»

«Όλα άρχισαν στον Ολυμπιακό»
INTIME SPORTS

Στο περιθώριο του «αγώνα κατά της φτώχειας» o Γιάγια Τουρέ μίλησε στο Sport24.gr για τον Ολυμπιακό, τους οπαδούς του αλλά και για τις πιθανότητες να επιστρέψει στον Πειραιά.

Μαθήματα επαγγελματισμού συνεχίζει να παραδίδει ο Γιάγια Τουρέ.

Ο Ιβοριανός διεθνής άσος λίγη ώρα μετά την λήξη του φιλικού κατά της φτώχειας προτίμησε το δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο είχε καταλύσει προκειμένου να εξοικονομήσει δυνάμεις.

Άλλωστε, το επιτάσσουν οι συνεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις που έχει με τους «πολίτες» (σ.σ.: απόψε αντιμετωπίζουν την Γιουβέντους στο Europa League).

Ήταν ο πρώτος που κατέφθασε εκεί, εν αντιθέσει με άλλους πολυδιαφημισμένους συναδέλφους του πέρασαν το τρίτο ημίχρονο σε night clubs και εστιατόρια της πρωτεύουσας.

«Ευχαριστήθηκα την επιστροφή μου»


Ο πρώην σταρ του Ολυμπιακού δεν έκρυψε τη χαρά του, για την επιστροφή του γήπεδο Καραϊσκάκη.

« Ευχαριστήθηκα την επιστροφή μου έστω και για λίγες ώρες στην Ελλάδα. Συνάντησα παλιούς γνωστούς, ενώ απόλαυσα ιδιαίτερα τον αγώνα.


Είναι τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή να παίρνει μέρος σε τέτοιους είδους αναμετρήσεις. Είναι για σημαντικό σκοπό γι΄αυτό και εγώ ήθελα από την πλευρά μου να βοηθήσω.

«Όλα άρχισαν στον Ολυμπιακό»


Η αμφίδρομη σχέση με τους «ερυθρόλευκους» οπαδούς


Ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι εμφανίστηκε ενθουσιασμένος, όσον αφορά στους οπαδούς του Ολυμπιακού.


«Δεν έχει αλλάξει τίποτα, είναι εκπληκτικοί και πάντα δίνουν ώθηση στους παίκτες του Ολυμπιακού. Με υποδέχθηκαν άψογα και τους ανταποδίδω την αγάπη που μου δείχνουν σε κάθε ευκαιρία. Τους έχω στην καρδιά μου».


Κεφάλαιο Ολυμπιακός


Ο Γιάγια Τουρέ παρότι πέρασαν 4,5 χρόνια από την παρουσία του, στους «ερυθρόλευκους» σε καμία περίπτωση δεν εμφανίζεται αγνώμων για την ευκαιρία που του είχε δώσει ο Ολυμπιακός προκειμένου να ανελιχθεί ποδοσφαιρικά.


« Ουσιαστικά από τον Ολυμπιακό όλα άρχισαν στην καριέρα μου. Εδώ έπαιξα τα πρώτα μου ματς στο Champions League, τα οποία μου έδωσαν ώθηση για να προχωρήσω.


Βρίσκομαι πλέον σε ένα καλό επίπεδο. Δεν θα απέκλεια το ενδεχόμενο να επιστρέψω κάποια στιγμή στον Ολυμπιακό για να κλείσω την καριέρα μου. Θα ήθελα να ξαναγυρίσω, είναι κάτι που έχω στο μυαλό μου».


TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ