ΑΓΓΛΙΑ

Θύμισε Σισέ ο τραυματισμός του Βαλένσια

Θύμισε Σισέ ο τραυματισμός του Βαλένσια

Με αφορμή τον σοβαρό τραυματισμό του Αντόνιο Βαλένσια στο ματς της ManUntd με την Ρέιντζερς, το Sport24.gr θυμάται τους πιο φρικιαστικούς τραυματισμούς της τελευταίας εικοσαετίας. Από τον Ντέιβιντ Μπαστ μέχρι τον Τζιμπρίλ Σισέ και τον Εντουάρντο Ντα Σίλβα (Βίντεο).

Είναι από τις λίγες ίσως στιγμές που κανείς δεν θα ήθελε να ήταν ποδοσφαιριστής όσα χρήματα και αν του έδιναν, αφού μόνο και μόνο η εικόνα σου προκαλεί τρόμο. Το Sport24.gr θυμάται τους πιο σκληρούς τραυματισμούς των τελευταίων ετών.

Ο Αντόνιο Βαλένσια προστέθηκε στη λίστα με τους παίκτες που έχουν υποστεί φρικιαστικό τραυματισμό, μετά το παιχνίδι της Τρίτης ανάμεσα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Ρέιντζερς.

Για να θυμηθούμε παρόμοιες περιπτώσεις...

Τζιμπρίλ Σισέ

Ο Γάλλος άσος του Παναθηναϊκού δυο φορές στο παρελθόν έσπασε τα πόδια του με αποτέλεσμα να χάσει την ευκαιρία να κάνει ακόμα μεγαλύτερη καριέρα.



Χένρικ Λάρσον

Από τους λίγους ποδοσφαιριστές που ενώ υπέστη έναν τόσο σοβαρό τραυματισμό, κατάφερε να κρατηθεί στο υψηλότερο επίπεδο μέχρι την ηλικία των 36 ετών.



Ρονάλντο

Από τους πιο άτυχους παίκτες της τελευταίας εικοσαετίας. Παρόλα αυτά όχι μόνο άντεξε για ένα μεγάλο διάστημα, αλλά είναι και ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών σε Μουντιάλ.



Άλαν Σμιθ

Με το που πήγε ο άνθρωπος με μεταγραφή στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έσπασε το πόδι του, Πάντως ο ίδιος είχε φροντίσει να... σπάσει αρκετά ποδαράκια με τον τρόπο που αγωνιζόταν.



Εντουάρντο Ντα Σίλβα

Είναι ίσως ο χειρότερος τραυματισμός που έχουμε δει ποτέ σε αγώνα. Η εικόνα μιλάει από μόνη της...



Ντέιβιντ Μπαστ

Το χειρότερο στην όλη ιστορία είναι η αντίδραση του Πέτερ Σμάιχελ, ο οποίος άθελα του είδε σε πρώτο πλάνο το πόδι του Μπαστ να σπάει.






TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ