ΑΓΓΛΙΑ

Το παιδί - θαύμα στην Άρσεναλ

Το παιδί - θαύμα στην Άρσεναλ
Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν

Το νέο παιδί-θαύμα του αγγλικού ποδοσφαίρου, Άλεξ Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν, υπέγραψε τελικά στην Άρσεναλ, που δαπάνησε αρκετά εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει (video).

Οι φίλοι της Άρσεναλ κατηγορούν τον Αρσέν Βενγκέρ πως δεν κάνει πλέον ακριβές μεταγραφές, έτσι ώστε η ομάδα του να επιστρέψει στους τίτλους.

Το αυτί του Αλσατού τεχνικού ωστόσο δεν... ιδρώνει, αφού δαπάνησε 18 εκ. ευρώ για την απόκτηση του 17χρονου άσου της Σαουθάμπτον Άλεξ Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν!

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός (που το στιλ του θυμίζει αρκετά τον Ανρί) είχε μπει στο μάτι του Βενγκέρ από τον Γενάρη που μας πέρασε, όμως τα μόλις 7 εκ. ευρώ που έδιναν οι "κανονιέρηδες" θεωρούνταν λίγα από τη διοίκηση των "Αγίων".

Η σεζόν που πραγματοποίησε όμως ο 17χρονος ποδοσφαιριστής σε συνδυασμό με το ενδιαφέρον και άλλων ομάδων, ανάγκασε τελικά τον Βενγκέρ να δαπανήσει 15 εκ. ευρώ συν άλλα 3 εκ. ευρώ μελλοντικά για τον Τσάμπερλεϊν.

Η πλάκα πάντως είναι πως στην Ελλάδα το να δώσεις 400.000 ευρώ, για παράδειγμα, στον Αστέρα της Τρίπολης για τον Φορτούνη (που πήγε τελικά στην Γερμανία) είναι πολλά χρήματα ή με το να δώσεις 350.000 για τον Γεωργιάδη θα κάνεις μάγκα τον Θεοδωρίδη. Αυτές είναι οι πραγματικές διαφορές μεταξύ των πρωταθλημάτων.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ