ΑΓΓΛΙΑ

Χόντγκσον: "Αναλαμβάνω την ευθύνη"

Χόντγκσον: "Αναλαμβάνω την ευθύνη"

Η Λίβερπουλ υπέστη έναν ντροπιαστικό αποκλεισμό για το League Cup της Αγγλίας από την Νορθάμπτον, με τον προπονητή των Reds να αναλαμβάνει την ευθύνη με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα.

Βαρέλι δίχως πάτο μοιάζει η κατάσταση που βιώνουν οι φίλοι της Λίβερπουλ, αφού εκτός από την κάκιστη εικόνα στο πρωτάθλημα, ήρθε και ο αποκλεισμός από την Νορθάμπτον για το League Cup να δέσει το γλυκό.

Με δηλώσεις του ο προπονητής της Λίβερπουλ ανέλαβε την ευθύνη για τον αποκλεισμό, αφήνοντας ωστόσο αιχμές κατά των παικτών του.

"Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ζητήσω συγνώμη από τους οπαδούς μας. Είναι γεγονός πως οι παίκτες ανέλαβαν τις ευθύνες τους και εγώ με την σειρά μου παίρνω την ευθύνη πως έκανα πολλές αλλαγές. Βέβαια δεν μπορούσα να πιστέψω πως δεν ήταν τόσο ικανοί για να κερδίσουμε αυτό το ματς.

Όταν παίζεις με μια ομάδα τρεις κατηγορίες πιο κάτω, δεν περιμένεις να μην κερδίσεις. Είναι πισωγύρισμα αυτό που συνέβη και όλοι πρέπει να συνέλθουμε γρήγορα"
, τόνισε ο προπονητής των κόκκινων.

Να θυμίσουμε ότι σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης αγωνίστηκε και ο Σωτήρης Κυργιάκος, ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ